Δευτέρα 25 Απριλίου 2022

Ο Κουτσομπόλης προτείνει ... Amerou Honey - Μέλι Αμέρου... στα Ιωάννινα.





Ο Κουτσομπόλης προτείνει ... Amerou Honey - Μέλι Αμέρου... στα Ιωάννινα.
Νικοπόλεως 101

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ


Τηλέφωνο: 694 493 6617


instagram : amerou_honey


https://amerou-honey.business.site/


Οι πρόγονοι μας πίστευαν οτι το μέλι ήταν θεόσταλτο δώρο. Οι μέλισσες συλλέγουν γύρη και νέκταρ και παράγουν μέλι, βασιλικό πολτό , πρόπολη . Αυτά λοιπόν τα προϊόντα έχετε την ευκαιρία να γευτείτε , τα οποία είναι συλλεγόμενα απο ένα χωριό της Ηπείρου , Μηλιά Μετσόβου , με υψόμετρο 1.960μ ένα ορεινό χωριό σε απόσταση αναπνοής απο το εθνικό δρυμό Βάλια Κάλντα( η αλλιώς Ζεστή Κοιλάδα) όπου η ποικιλία των φυτών είναι ανεπανάληπτη χαρίζοντας μοναδική γεύση και άρωμα αυθεντικού πιστοποιημένου μελιού.
















Η Βελανιδιά ή Δρύς είναι αειθαλές δέντρο. Το σκούρο χρώματος μέλι που παράγεται απο αυτή διακρίνεται απο υψηλή περιεκτικότητα σε ανόργανα άλατα, σίδηρο, κάλιο, μαγνήσιο και ασβέστιο.
Συνίσταται η καθημερινή κατανάλωσή του το πρωί σε άδειο στομάχι για καλύτερη απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών απο τον οργανισμό. Κατάλληλο για διαβητικούς, αθλητές , εγκύους.






ΚΕΡΑΛΟΙΦΗ
Το μελισσοκερί σε συνδυασμό με το ελαιόλαδο διακρίνεται για την υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη A,B και C και αντισηπτικές, αντιμυκητιακές , αντιοξειδωτικές και τονωτικές ιδιότητες .











ΒΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΛΗΣ
Το Βάμμα Πρόπολης έχει αντιβακτηριακές , αντιμυκητιακές, αντιβιοτικές και αντισηπτικές ιδιότητες.


Θεραπεύει χρόνιες παθήσεις αναπνευστικού συστήματος λόγου χάρη άσθμα βρογχίτιδες και δερματικές παθήσεις όπως έκζεμα, μυκώσεις, έρπη κ.α.


Συμβάλλει επίσης στην αντιμετώπιση του κρυολογήματος, της γρίπης , του βήχα και των ιώσεων και βοηθά στα στομαχικά και εντερικά έλκη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου