Τετάρτη 27 Απριλίου 2022

Εταιρεία βιοτεχνολογίας επιχειρεί να ελέγξει τον εγκέφαλο, μέσω της νευροδιαμόρφωσης και με κύριο συστατικό το γραφένιο!




Μια ευρωπαϊκή εταιρεία ιατρικής και βιοτεχνολογίας επιχειρεί να ελέγξει τον εγκέφαλο των ανθρώπων αναπτύσσοντας ιατρικές συσκευές που χρησιμοποιούν μια ιατρική διαδικασία γνωστή ως νευροτροποποίηση.

Η νευροτροποποίηση αναφέρεται στην αλλαγή της νευρικής δραστηριότητας στο σώμα μέσω της στοχευμένης παροχής ορισμένων ερεθισμάτων στα νεύρα. Αυτό μπορεί να γίνει μέσω ηλεκτρικής διέγερσης ή με χρήση χημικών παραγόντων.


H εταιρεία που έχει γίνει αξιοσημείωτη για τις εξελίξεις της στον τομέα της νευροδιαμόρφωσης είναι η INBRAIN Neuroelectronics , μια εταιρεία με έδρα την Ισπανία που αποτελεί spin-off του Graphene Flagship, μιας επιστημονικής ερευνητικής πρωτοβουλίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης που διεξάγει πειράματα σχετικά με τις εφαρμογές του γραφενίου.

Η εταιρία ισχυρίζεται ότι η τεχνολογία είναι για ιατρικούς σκοπούς και θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την παρακολούθηση των εγκεφαλικών παρορμήσεων σε σημεία νευρολογικών διαταραχών όπως η επιληψία, το Αλτσχάιμερ και η άνοια.

Το INBRAIN έχει λάβει εκατομμύρια δολάρια σε χρηματοδότηση επιχειρηματικού κεφαλαίου από επενδυτές που ενδιαφέρονται για την έρευνά τους και για τις πρακτικές εφαρμογές της νευροδιαμόρφωσης.

Αυτή η επιστήμη μπορεί να ξεκινήσει ως μια απλή ιατρική εφαρμογή αλλα αυτό της δίνει την δυνατότητα να ελέγξει το μυαλό μας. Για όσους πιστεύουν πως αυτά είναι θεωρία συνομωσίας και κανείς δεν θέλει να ελέγξει το μυαλό μας, φτάνει να δει τις δηλώσεις του Δρ. Yuval Noah Harari, o κορυφαίος σύμβουλος του Klaus Schwab.
Απαραίτητο συστατικό για την νευροτροποποίηση είναι το γραφένιο, ώστε να μπορεί να αλληλεπιδράσει με τα εγκεφαλικά κύτταρα

Οι Dr Hotze και Adams σημείωσαν ότι η ουσία που σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει το INBRAIN για να αλληλεπιδράσει με τις ιατρικές συσκευές ο εγκέφαλος, είναι το οξείδιο του γραφενίου. Μια τοξική ουσία που έχει βρεθεί στα εμβόλια για τον κοροναϊό (COVID-19) προκαλώντας εξουθενωτικές καταστάσεις υγείας.

Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι τα εμφυτεύματα γραφενίου, έχουν σχεδιαστεί για να ερμηνεύουν με ακρίβεια τα σήματα που στέλνει ο εγκέφαλος και στη συνέχεια να παρέχουν στον χρήστη του εμφυτεύματος μια θεραπευτική απόκριση προσαρμοσμένη στη συγκεκριμένη νευρολογική του κατάσταση.


Ο Dr Hotze προειδοποίησε ότι αυτά τα εμφυτεύματα γραφενίου θα μπορούσαν τελικά να χρησιμοποιηθούν «για να προσδιορίσουν ποιος είσαι, πού είσαι και ποιες είναι οι σκέψεις σου».

Είπε επίσης ότι οι εταιρείες Big Tech θα μπορούσαν ουσιαστικά να προωθήσουν μια υπερανθρωπιστική ατζέντα. Ο Hotze σημείωσε ότι ο ίδιος ο Διευθυντής Μηχανικής της Google, Ray Kurzweil, πιστεύει ότι η τεχνολογία αυτή θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να μετατρέψει σχεδόν όλη την ανθρώπινη σκέψη μη βιολογική έως το 2040.

Άραγε τα αστειάκια που ακούγαμε παλιότερα, πως ο Μπιλ Γκέιτς θέλει να ελέγξει το μυαλό του Μπάμπη απο τα πετράλωνα, ή να παρακολουθεί την Λίτσα απο την κάτω πλατανιά, συνεχίζουν να τα λένε και σήμερα;

Πηγή Naturalnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου