Πέμπτη 28 Απριλίου 2022

Α.Ζέρβας: Η υποχρεωτική μασκοφορία τα lockdown και τα εμβόλια είναι πιθανό να προκαλέσουν ηπατίτιδα!




Ο παιδίατρος Απόστολος Ζέρβας μίλησε για τα κρούσματα ηπατίτιδας στα παιδιά και στο που μπορεί να οφείλονται, αλλά και στην υποχρεωτική μασκοφορία.

«Όταν μιλάμε για ηπατίτιδα, εννοούμε μια φλεγμονή του ήπατος, που μπορεί να είναι οξεία ή και χρόνια» ανέφερε ο παιδίατρος Απόστολος Ζέρβας.

«Τα αίτια μπορεί να είναι πολλά, με βασικότερα τους ιούς. Σε αυτή την καινούργια περίπτωση, οφείλεται σε αδενοιό και συγκεκριμένα τον 41, ο οποίος μέχρι πρόσφατα ήταν υπεύθυνος για λοιμώξεις του ανώτερου αναπνευστικού, δηλαδή για κοινό κρυολόγημα. Βέβαια δεν έχουμε ακόμα επαρκή στοιχεία οπότε δεν μπορούμε να μιλάμε με ασφάλεια», είπε ο ίδιος μιλώντας στον Focus FM.

Σύμφωνα με τον κο Ζέρβα, τρεις είναι οι μηχανισμοί που αποτελούν το αίτιο της εμφάνισης αυτής της νέας μορφής ηπατίτιδας. «Μπορεί η αιτία να είναι ο κορωνοϊός, ή άλλες λοιμώξεις, λόγω πτώσης του ανοσοποιητικού συστήματος. Ο μακροχρόνιος εγκλεισμός, επίσης μπορεί να θεωρηθεί ως αίτιο. Ή ο εμβολιασμός μπορεί να προκαλέσει ηπατίτιδα», σημείωσε.

«Τα συμπτώματα είναι η κόπωση, πυρετός, διάρροια, κοιλιακά άλγη κυρίως όμως η ικτερική χροιά στα μάτια ή και στο δέρμα, ο χρωματισμός των ούρων και ο αποχρωματισμός των κοπράνων», ανέφερε.

«Νομίζω ότι όλες οι αποφάσεις που έχουν παρθεί, ήταν αποφάσεις “στο γόνατο”. Για τις μάσκες οι πολλές μελέτες που έχουν γίνει, λένε ότι η μακροχρόνια χρήση προκαλεί υποξυγοναιμία και υπερκαπνία. Η μάσκα, δεν είναι για προστασία, δηλώνει την υποταγή μας, όσο για τη χρήση της στην εκκλησία, μας ντροπιάζει όλους», κατέληξε.

Ο Α.Ζέρβας με ανάρτηση του αναφέρθηκε αναλυτικά στην οξεία ηπατίτιδα και στα αίτια τα οποία την προκαλούν.

«Προσωπική δικαίωση:

• Από τις αρχές Μαρτίου 2020 μαζί με εκλεκτούς εκλεκτούς συναδέλφους έχουμε τοποθετηθεί με αναρτήσεις στο Facebook και συνεντεύξεις ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές στο φλέγον ζήτημα της πανδημίας και έχουμε δικαιωθεί για την ορθότητα των επιστημονικών μας απόψεων…
• Δυστυχώς ευρισκόμενα ξανά σε ένα νέο κίνδυνο για την υγεία μας , ο οποίος καλείται οξεία ηπατίτιδα…
• Με τον όρο αυτό εννοούμε την φλεγμονή του ήπατος , η οποία ως αίτια έχει:

1. Ιογενείς λοιμώξεις (κυρίως ιοί ηπατίτιδος A-B-C ) ή ιός Epstein – Barr -μεγαλοκυτταροϊός κ.α.
2. Φάρμακα
3. Ηπατοτοξικές_ουσίες ( βρώσις δηλητηριωδών μανιταριών ) και
4. Υπερβολική χρόνια κατανάλωση αλκοόλ ..

Οι πιθανοί λόγοι για την εμφάνιση της οξείας ηπατίτιδος στα παιδιά είναι :

1. Εξασθένηση του ανοσοποιητικού συστήματος λόγω νόσησης από κορωνοϊό ..
2. Μακροχρόνιος εγκλεισμός (lockdown) και
3. Εμβολιασμός κατά του κορωνοιού…»


Pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου