Παρασκευή 29 Απριλίου 2022

Σύμφωνα με την Pfizer, η αυτοάνοση ηπατίτιδα είναι μία απο τις παρενέργειες του εμβολίου της





Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, τουλάχιστον 169 παιδιά ηλικίας μεταξύ ενός μηνός έως δεκαέξι ετών έχουν αναπτύξει οξεία ηπατίτιδα σε ένα ξέσπασμα που έχει εξαπλωθεί σε τουλάχιστον 11 χώρες. Γιατί λοιπόν αυξάνονται τα σπάνια κρούσματα ηπατίτιδας στα παιδιά ;

Αν και η επίσημη προπαγάνδα κάνει λόγο για ανεμβολίαστα παιδιά στη πλειοψηφία τους, η αυτοάνοση ηπατίτιδα υπάρχει στα επίσημα έγγραφα της pfizer ως παρενέργεια του εμβολίου, μαζί με πολλές άλλες παθήσεις του ήπατος.



Τουλάχιστον ένα παιδί πέθανε ως αποτέλεσμα της πάθησης, ενώ άλλα 17 χρειάστηκαν μεταμοσχεύσεις ήπατος. Το μεγαλύτερο μέρος των περιπτώσεων, 114, καταγράφηκαν στο Ηνωμένο Βασίλειο, ακολουθούμενο από 13 στην Ισπανία, 12 στο Ισραήλ, εννέα στις Ηνωμένες Πολιτείες και μικρότερο αριθμό στη Δανία, την Ιρλανδία, την Ολλανδία, την Ιταλία, τη Νορβηγία, τη Γαλλία, τη Ρουμανία και το Βέλγιο.

Δεν υπήρχε πυρετός στην πλειονότητα των ασθενών και δεν υπήρχε κανένας από τους συνήθεις ιούς που προκαλούν οξεία ιογενή ηπατίτιδα, όπως οι αδενοϊοί, που προκαλούν ηπατίτιδα A, B, C, D και E.
Tα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας (ΝΙΗ) είχαν μιλήσει για τον κίνδυνο αυτοάνοσης ηπατίτιδας εξαιτίας των εμβολίων Covid19!

Απο παλαιότερο άρθρο τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας (ΝΙΗ) είχαν προειδοποιήσει στο επίσημο ιστολόγιο τους απο τον Ιούλιο του 2021, τον κίνδυνο αυτοάνοσης ηπατίτιδας εξαιτίας των εμβολίων Covid19, άρα είναι λίγο περίεργο κάποιοι σήμερα να αποκλείουν τα εμβόλια covid19, πόσο μάλλον όταν υπάρχουν έρευνες απο την ίδια την Pfizer που επιβεβαιώνουν τον ισχυρισμό πως ο εμβολιασμένος γονέας μεταφέρει την ακίδα του εμβολίου Covid19 στο παιδί, με το άγγιγμα ή ακόμα «Αναπνέοντας τον ίδιο αέρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου