Πέμπτη 28 Απριλίου 2022

Πάτρα: Γιατί δόθηκε κεταμίνη από τους γιατρούς στη Τζωρτζίνα...Μεχρι τωρα μας ενημερωναν οτι δεν ειχαν χορηγησει κεταμινη στα νοσοκομεια...τι συμβαινει???




Την κατηγορία ότι η ίδια χορήγησε θανατηφόρα δόση κεταμίνης στην κόρη της, Τζωρτζίνα, επιχειρεί να καταρρίψει η Ρούλα Πισπιρίγκου, με το δικηγόρο της να δηλώνει ότι η συγκεκριμένη ουσία είχε χορηγηθεί δύο φορές στο παιδί στο νοσοκομείο του Ρίου.
«Δύο φορές είχε χορηγηθεί κεταμίνη στη Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο στο Ρίο, υπάρχουν έγγραφα γι’ αυτό» υποστηρίζει η πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Και στις δύο περιπτώσεις έχουμε χορήγηση κεταμίνης με αφορμή τη διασωλήνωση. Έχουμε δηλαδή στις 11/04 και στις 05/06 του 2021 διασωλήνωση του παιδιού για διαφορετικές αιτίες» υπογράμμισε ο δικηγόρος της 33χρονης Όθωνας Παπαδόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όντως δόθηκε κεταμίνη στην Τζωρτζίνα, σε συγκεκριμένη περίσταση όμως, και για να απαλύνουν το παιδί από τον πόνο επέμβασης.

«Τον Απρίλιο του 2021 χορηγήσαμε μικρή ποσότητα κεταμίνης σε συνδυασμό με άλλα φάρμακα για μια ημέρα στη Τζωρτζίνα για να είναι πιο ανώδυνη η τραχειοστομία στην οποία υπεβλήθη το παιδί και να μην υποφέρει» ανέφεραν οι γιατροί της ΜΕΘ του Ρίο.

Όπως αναφέρουν οι ειδικοί, οι δύο ποσότητες κεταμίνης που δόθηκαν στην Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο, τον Απρίλιο και τον Ιούνιο του 2021, δεν θα μπορούσαν σε καμία περίπτωση να επιβαρύνουν την κατάστασης της 9χρονης, πόσω μάλλον να προκαλέσουν το θάνατο του παιδιού επτά μήνες μετά.



fonaklas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου