Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Έρευνες με ελικόπτερο για την ανεύρεση του 20χρονου


Έρευνες με ελικόπτερο για την ανεύρεση του 20χρονου



Έρευνες από αέρος ξεκίνησαν από σήμερα σε μια προσπάθεια ανεύρεσης του αγνοούμενου σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής Βαγγέλη Γιακουμάκη, ενώ χωρίς αποτέλεσμα συνεχίζονται για μια ακόμη ημέρα οι αναζητήσεις στην ευρύτερη παραλίμνια περιοχή.
Η μητέρακαι συγγενείς του 20χρονου από το Ρέθυμνο συναντήθηκαν σήμερα το πρωί με τον Δήμαρχο Ιωαννιτών Θωμά Μπέγκα και τον Αντιδήμαρχο Παιδείας Παντελή Κολόκα, ενώ στη συνέχεια επισκέφτηκαν και τον Περιφερειάρχη Αλέξανδρο Καχριμάνη, στους οποίους έθεσαν το ζήτημα συνδρομής με διάφορους τρόπους, μεταξύ των οποίων και η εναέρια έρευνα στην περιοχή.
Ο Δήμαρχος Ιωαννιτών επικοινώνησε με τον πρώην Δημοτικό Σύμβουλο Βασίλη Χήτο και του ζήτησε να βοηθήσει κάνοντας έρευνες από αέρος με το ιδιωτικό του ελικόπτερο, όπως έχει πράξει σε δύο περιπτώσεις αγνοούμενων στο παρελθόν. Ο κ. Χήτος προθυμοποιήθηκε αμέσως να βοηθήσει και από τις τρεις το μεσημέρι μαζί με διασώστες της ΕΜΑΚ ξεκίνησαν από αέρος έρευνες στη λίμνη Παμβώτιδα και την ευρύτερη περιοχή.
Ο Δήμαρχος Ιωαννιτών Θωμάς Μπέγκας ευχαρίστησε θερμά τον κ. Χήτο για την κοινωνική ευαισθησία που επέδειξε για ακόμη μία φορά.
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται και η έρευνα που διεξάγει ιδιωτικό γραφείο ερευνών, εξετάζοντας όλες τις πτυχές της υπόθεσης.
Τις ελπίδες των συγγενών του να βρεθεί ο Βαγγέλης ζωντανός αναπτέρωσε μία μαρτυρία οδηγού του Αστικού ΚΤΕΛ πως ο 20χρονος σπουδαστής επιβιβάστηκε σε λεωφορείο με κατεύθυνση προς τα Γιάννενα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου