Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Όλγα Γεροβασίλη: Το Γεφύρι της Πλάκας θα σταθεί ξανά όρθιο

Όλγα Γεροβασίλη: Το Γεφύρι της Πλάκας θα σταθεί ξανά όρθιο


Το πρωί της Τρίτης 2/2/2015, η βουλευτής Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη, μαζί με τον Αναπληρωτή Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστο Σπίρτζη, τον αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, αντιστράτηγο Βασίλη Παπαγεωργίου, τον Πρόεδρο του ΤΕΕ/ΤΗ Χρήστο Παπαβρανούση και υπηρεσιακούς παράγοντες της Π.Ε. Άρτας επισκέφθηκαν τον χώρο της ιστορικής γέφυρας Πλάκας, για να διαπιστώσουν από κοντά το μέγεθος της καταστροφής.


Η Όλγα Γεροβασίλη και ο Χρήστος Σπίρτζης μετέφεραν στους συγκεντρωμένους κατοίκους της περιοχής την δέσμευση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα πως θα γίνουν ταχύτατα τα απαιτούμενα βήματα, για να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να αποκατασταθούν άμεσα οι ζημιές στο ιστορικό γεφύρι της Πλάκας.

Η Όλγα Γεροβασίλη τόνισε χαρακτηριστικά: «Σήμερα είμαστε σοκαρισμένοι, τα Τζουμέρκα μοιάζουν φτωχότερα, νοιώθουμε όλοι τον πόνο και το κενό της απώλειας, καθώς αντικρίζουμε το ακρωτηριασμένο τοπίο της Πλάκας και τα συντρίμμια του συμβόλου της Τζουμερκιώτικης περηφάνειας να κείτονται στην κοίτη του Αράχθου. Μόλις τα φαινόμενα υποχωρήσουν, θα αρχίσουν κατευθείαν οι ενέργειες αποκατάστασής του, ώστε σύντομα το Γεφύρι της Πλάκας να σταθεί ξανά όρθιο, να ξαναγίνει κομμάτι της ζωής μας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου