Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Στην τελική ευθεία το Καρναβάλι Γυναικών Άρτας.


Στην τελική ευθεία το Καρναβάλι Γυναικών Άρτας.

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για το Καρναβάλι των Γυναικών Άρτας. Όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη καρναβαλική γιορτή της πόλης που φέτος θα γίνει το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 7 το απόγευμα με μικτά γκρουπ (γυναίκες - άνδρες) όλων των ηλικιών. Το καρναβάλι θα ξεκινήσει από την πλατεία Κιλκίς και θα τερματίσει στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου.
Θα συμμετέχουν πάνω από 20 πολυπληθή γκρουπ (σχολές χορού, σύλλογοι, φροντιστήρια, παρέες, κλπ) με θέματα από την πολιτική και κοινωνική επικαιρότητα και όχι μόνο. Επειδή η μέρα της παρέλασης συμπίπτει με την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου (14 Φεβρουαρίου) ο έρωτας θα έχει την τιμητική του και έτσι το κεντρικό θέμα του καρναβαλιού θα είναι: «Ο έρωτας για την εξουσία… περνά από την καρέκλα».
Ο Δήμος Αρταίων υποστηρίζει το καρναβάλι χρηματοδοτώντας την ηχητική κάλυψη της παρέλασης, τη μεταφορά και την επισκευή των αρμάτων και είναι αρωγός σε όλες τις προσπάθειες της Άτυπης Επιτροπής. Επίσης κάθε χρόνο το προσωπικό του Δήμου στην ΚΟΜΔΕ, με πολύ κέφι και μεράκι βοηθά τις γυναίκες στην ετοιμασία των αρμάτων.
Τη μουσική του φετινού καρναβαλιού θα επιμεληθεί ο ραδιοφωνικός παραγωγός του Amvrakia Fm 91,9 Αλέξης Κατσαδωράκης.

Την καρναβαλική παρέλαση θα παρουσιάσει με το ιδιαίτερο στυλ της η Μαρίνα Αγγελάκη.

Χορηγοί της αφίσας είναι το ΡΑΔΙΟ ΤΑΧΙ ΑΡΤΑΣ (τηλ.26810-78332 & 78333) και η εταιρεία «Στο Μονοπλιό».

Ο ART TV κάθε χρόνο καλύπτει απ’ ευθείας την παρέλαση ενώ όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της Ηπείρου στηρίζουν το καρναβάλι μας.

Η Άτυπη Επιτροπή απευθύνει πρόσκληση σε όλες και σε όλους, γυναίκες, άνδρες και παιδιά, όλων των ηλικιών, να πάρουν μέρος σε αυτή την αυθεντική καρναβαλική γιορτή που θα γεμίσει με ζωντάνια την πόλη της Άρτας.

Για τους αργοπορημένους …δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα:
Κική Μανοπούλου: 6936393456
Κυριακούλα Κουτσούμπα: 6978595133

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου