Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Οι αρτινοί Ghostdance the Band επιστρέφουν στην Αθήνα για ένα μοναδικό live που όπως πάντα θα είναι γεμάτο δύναμη και ενέργεια...



Οι αρτινοί Ghostdance the Band επιστρέφουν στην Αθήνα για ένα μοναδικό live που όπως πάντα θα είναι γεμάτο δύναμη και ενέργεια...


Φωνή γεμάτη γρέζι, παντοδύναμες κιθάρες και μπασοτύμπανο από άλλον πλανήτη δημιουργούν την ιδανική ατμόσφαιρα για original hard rock καταστάσεις!!!

Μαζί τους οι Rollin’ Dice, ένα συγκρότημα που σε κάθε τους εμφάνιση κλέβουν τις εντυπώσεις με τη σκηνική τους παρουσία, αλλά και με το μοναδικό blues hard rock ήχο τους.

Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Kookoo Live Music Bar

Ιακχου 17, Γκάζι

www.kookoo.gr

Είσοδος: 5 euro

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:30

Χορηγοί επικοινωνίας

Botox Radio: www.botoxradio.com / Troll Radio: www.trollradio.gr / Rock Greece:www.rockgreece.gr / Rock Overdose: www.rockoverdose.gr / Street Radio:www.streetradio.gr / Rocking.gr: www.rocking.gr / Reckoning Hour:www.reckoninghour.com / Tranzistoraki: www.tranzistoraki.com / Popaganda:www.popaganda.gr / Metal Zone: www.metalzone.gr / Freedomway Radio:www.freedomwayradio.blogspot.gr / Rockin’ Athens: www.rockinathens.gr / Southern Rock: www.southernrock.gr / V Media: www.vmedia.gr / Underground Rock Cafe:www.facebook.com/undergroundathens

GHOSTDANCE The Band



Οι Ghostdance the band είναι ένα hard rock συγκρότημα που ιδρύθηκε το 2011 στην Άρτα. Έκαναν αισθητή την παρουσία τους στην Ελληνική σκηνή με το ντεμπούτο τους EP "Little Man" το 2012, που οι αντιδράσεις κοινού και κριτικών ήταν πολύ θετικές. Η μουσική τους είναι ένα μίγμα από διάφορα μουσικά μονοπάτια: hard rock, blues, southern, classic rock συνυπάρχουν αρμονικά δημιουργώντας ένα πετυχημένο και πολύ δυναμικό Rock n’ Roll χαρμάνι. Το Γενάρη του 2014 κυκλοφόρησε το δεύτερο LP τους με τίτλο "Dead Around".

Η δουλειά τους ακούγεται από πολλούς Ελληνικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς, αλλά και σε πολλές περιπτώσεις έχουν μια θέση σε playlist ραδιοφωνικών σταθμών του εξωτερικού. Δίνουν πολύ συχνά το παρόν με εκρηκτικά live σε Αθήνα και επαρχία, σε μουσικές σκηνές αλλά και σε φεστιβάλ, ενώ έχουν μοιραστεί το stage με πολλές και σημαντικές μπάντες της ελληνικής σκηνής.

Αυτή την εποχή βρίσκονται στην προετοιμασία της τρίτης τους δουλειάς που θα κυκλοφορήσει μέχρι το Φθινόπωρο του 2015 και ξεκινάνε tour διαρκείας ανά την Ελλάδα.

Γιάννης Σιδεράκης - φωνή

Στάθης Κρίκας - κιθάρα

Μάκης Φελέκης - κιθάρα

Γιώργος Χαρίτος - μπάσο

Λεωνίδας Αθανασίου - τύμπανα

www.facebook.com/GHOSTDANCE.TheBand

www.youtube.com/GhostdanceTheBand

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου