Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Απίστευτη δήλωση Καμμένου στις προγραμματικές


Απίστευτη δήλωση Καμμένου στις προγραμματικές
Με μία απίστευτη και πρωτοφανή για τα κοινοβουλευτικά ήθη αντέδρασε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, κληθείς να σχολιάσει την ομιλία Τσίπρα στη

Βουλή, κατά την οποία ανέγνωσε τις προγραμματικές δηλώσεις.Μιλώντας με δημοσιογράφους, είπε: "Είμαστε ανεξάρτητο και κυρίαρχο κράτος. Αν τους αρέσουν (σ.σ.: αυτά που προτείνει η κυβέρνηση), έχει καλώς. Δεν θα πέσουμε στα τέσσερα".

Ερωτηθείς για το που θα βρεθούν τα χρήματα για την υλοποίηση των εξαγγελιών της κυβέρνησης, συνέχισε στο ίδιο πνεύμα:"Πάντως, δεν θα βγούμε στη βίζιτα!".

Κληθείς να σχολιάσει τα σενάρια Grexit, επισήμανε ότι δεν γνωρίζει να υπάρχει διαδικασία εξόδου μιας χώρας από την ευρωζώνη και παρέπεμψε στον πρώην πρωθυπουργό: "Ρωτήστε τον κ. Σαμαρά. Να μας πουν αυτοί που ήταν στα τέσσερα τόσα χρόνια!".

Σχολιάζοντας την απόφαση της ΕΚΤ να μην δέχεται τα ελληνικά ομόλογα ως ενέχυρα, μίλησε για "αλητεία", υπογραμμίζοντας ότι οι μονομερείς αποφάσεις Ντράγκι είναι παράνομες.

Παράλληλα, η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Μαρίνα Χρυσοβελώνη δήλωσε ότι ο κ. Τσίπρας δικαίωσε τις προσδοκίες του λαού.

"Αφήνοντας πίσω τη μνημονιακή περίοδο η κυβέρνηση εθνικού σκοπού όντως πρωτοτυπεί αρνούμενη να κάνει τις γνωστές κωλοτούμπες και δηλώσεις μετανοίας στον ξένο παράγοντα που είδαμε τα τελευταία πέντε χρόνια. Η πατρίδα μας πλέον διαθέτει όρθιους κυβερνήτες που κάνουν τους Έλληνες υπερήφανους", τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου