Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Γιόρτασαν την Τσικνοπέμπτη στο εργοτάξιο του Δήμου Ιωαννιτών


Γιόρτασαν την Τσικνοπέμπτη στο εργοτάξιο του Δήμου Ιωαννιτών


Διαφορετική εικόνα από τη συνηθισμένη καθημερινότητα του είχε το μεσημέρι της Τσικνοπέμπτης το εργοτάξιο του Δήμου Ιωαννιτών. Με μουσική και χορό γλέντησαν οι εργαζόμενοι την ημέρα, σε μια γιορτή όπου συμμετείχε ο Δήμαρχος Ιωαννιτών, Θωμάς Μπέγκας, οι Αντιδήμαρχοι Καθαριότητας και Πρασίνου, Δημήτρης Κατηρτσίδης, Οικονομικών και Υποδομών, Θανάσης Μανταλόβας και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου, Κώστας Μπαμπασίκας.

«Είναι ωραίο να τηρούμε τις παραδόσεις μας, κάνοντας ένα διάλλειμα στη δύσκολη καθημερινότητα », όπως είπε ο Δήμαρχος Ιωαννιτών, υπενθυμίζοντας ότι η Τσικνοπέμπτη για τα παλιά Γιάννενα είχε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά μιας γιορτής της Εργατιάς. Μια παράδοση που έφερνε τον μάστορα και τον κάλφα γύρω από το γιορτινό τραπέζι με την κρεατόπιτα.

«Είμαστε εδώ όχι μόνο για να γιορτάσουμε μαζί με τους εργαζόμενους αλλά και για να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ κυρίως στους εργαζόμενους του εργοταξίου, που εκτός από την καθημερινή τους προσπάθεια, έδωσαν για πολλές μέρες κι έναν μεγάλο αγώνα με τα ακραία καιρικά φαινόμενα. Ανταποκρίθηκαν πολύ καλά για να είμαστε αντάξιοι των προσδοκιών των πολιτών», κατέληξε ο κ. Μπέγκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου