Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Περισσότεροι από 500 αθλητές έτρεξαν στον Μπιζάνιο Δρόμο


Περισσότεροι από 500 αθλητές έτρεξαν στον Μπιζάνιο Δρόμο
Σύνταξη: Αποστόλης Τζελέτας

Με τη συμμετοχή περισσότερων των 500 αθλητών πραγματοποιήθηκε σήμερα ο 18ος Μπιζάνειος Δρόμος, ένας αγώνας με ιστορία που αναβιώνει τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Η Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Νεολαίας και Άθλησης Δήμου Ιωαννιτών διοργάνωσε έναν άρτιο αγώνα, έχοντας τη βοήθεια των αθλητικών σωματείων ΑΓΣΙ, ΕΚΑ ΔΩΔΩΝΗ και ΑΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, καθώς και του Συλλόγου Δρομέων Ιωαννίνων.
Τη διαδρομή των 11.300 μέτρων κάλυψε ταχύτερα ο Άρης Τσίπης, ακολουθούμενος από τους Βασίλη Τσώλη και Γιώργο Πέτση, ενώ στις γυναίκες νικήτρια αναδείχθηκε η Διώνη Γκόρλα με τις Χαρά Κωστούλα και Δήμητρα Ανδρούτσου να τερματίζουν στη δεύτερη και στην τρίτη θέση αντίστοιχα.
Πολλές ήταν οι συμμετοχές και στους αγώνες των 3χλμ., 2 χλμ. και 1 χλμ. που αγωνίστηκαν μαθητές Λυκείου, Γυμνασίου και των τριών τελευταίων τάξεων του Δημοτικού αντίστοιχα.
Στη σύνδεση του Μπιζάνιου Δρόμου με την ιστορία της πόλης και τις εκδηλώσεις εορτασμού για την απελευθέρωση των Ιωαννίνων αναφέρθηκαν σε δηλώσεις τους ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Παντελής Κολόκας, ο πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Κώστας Γκόγκος και ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου Κώστας Μάμαλης.

http://vimanews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου