Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Συναυλία των Dirty Saints στις 7 Φεβρουαρίου στα Γιάννενα


Συναυλία των Dirty Saints στις 7 Φεβρουαρίου στα Γιάννενα 


Οι Dirty Saints ξαναλένε «Hi!» και μαζί με φίλους τους στις 7 Φεβρουαρίου (21.00, Πολυχώρος Αγορά) ετοιμάζονται για ένα νέο live! Οι Dirty Saints δημιουργήθηκαν

στα τέλη των ‘80s στα Γιάννενα. Μετά από πολλές συναυλίες κυκλοφόρησαν το πρώτο τους EP με τίτλο “Hi!”, που ήταν και η πρώτη κυκλοφορία της Fifth Dimention. Δύο χρόνια αργότερα κυκλοφόρησαν το πρώτο τους LP, το Elf, που τους έκανε ακόμα περισσότερο γνωστούς. Επίσης, με συνθέσεις τους πήραν μέρος στις συλλογές Double Shot της Wipe Out και Toxic babies in rock ‘n' roll land της Sub Studio Records, μαζί με συγκροτήματα όπως οι Cosmic Teds, οι Make Believe, οι Nonmadol, οι Nightstalker κ.α. Επέστρεψαν στην «ενεργό δράση» το 2013 και τώρα, είναι και πάλι ανάμεσά μαςΟι Insomnia band θα κάνουν τη δεύτερη συναυλία τους μέσα σε λίγο καιρό, δηλώνοντας οριστικά παρόντες στα μουσικά πράγματα της πόλης. Επίσης, τo Αστεροσκοπείο του Larry Bird θα ανοίξει τη συναυλία. Πρόκειται για τη μπάντα που δημιουργήθηκε το 1998 από τον Γιώργο Βράνο και το Νίκο Σπύρου.

Τα εισιτήρια κοστίζουν 6 ευρώ στην προπώληση και 8 ευρώ στο ταμείο. Επίσης, εισιτήρια διατίθενται και στο Viva.gr. Η προπώληση έχει ξεκινήσει στα εξής σημεία: Manthos optical, Αβέρωφ 16, Music shop Giorgio, στοά Ορφέα, Beatnik's Bar, Ανεξαρτησίας 121. Θα ακολουθήσει after party στο Beatnik’s.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου