Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

Νέα κοινή εμφάνιση Μητσοτάκη - Θεοδωράκη




Τετ α τετ σήμερα στο συνέδριο της Δράσης, παρουσία «ορφανών» του Σημίτη και εκφραστών του νεοφιλελευθερισμού


Νέα κοινή εμφάνιση των Κυριάκου Μητσοτάκη και Σταύρου Θεοδωράκη ....αναμένεται σήμερα στο 5ο τακτικό συνέδριο της Δράσης, μόλις έναν μήνα μετά την κοινή παρουσία τους στην εκδήλωση του Κωστή Χατζηδάκη.

Ωστόσο, η σημερινή κοινή εμφάνιση γίνεται με κάδρο την παρουσία των εκφραστών του νεοφιλελευθερισμού αλλά και των «ορφανών» του Κώστα Σημίτη, και με φόντο τις πιέσεις της Ν.Δ. προς τον Σταύρο Θεοδωράκη να αναθεωρήσει τη στάση του στη Συμφωνία των Πρεσπών για να υπάρξουν προοπτικές προεκλογικής ή μετεκλογικής συνεργασίας.
Ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι θα υπάρξει ειδικό θεματικό πάνελ που σχετίζεται με το Σκοπιανό και έχει τον τίτλο «πατριωτισμός ή εθνικισμός». Στο συνέδριο της Δράσης, η οποία έτσι κι αλλιώς βρίσκεται σε συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία, θα παρέμβουν και θα μιλήσουν πρώην και νυν στελέχη του ΠΑΣΟΚ, όπως ο Γιώργος Καμίνης ως εκπρόσωπος του ΚΙΝ.ΑΛ., ο Γιώργος Φλωρίδης και η Αννα Διαμαντοπούλου, αλλά και στελέχη της Ν.Δ. και του Ποταμιού, όπως η Νίκη Κεραμέως και ο Γιώργος Μαυρωτάς, αντίστοιχα.



δημοκρατια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου