Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019

ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ Οι ΗΠΑ κατηγορούν το Σαββίδη για χρηματοδότη των συλλαλητηρίων…



Είχε προγραμματιστεί εκδήλωση στο Πολεμικό Μουσείο των Αθηνών, όπου το International Hellenic Association (IHA), οι Ενώσεις Απόστρατων Αξιωματικών Στρατού (ΕΛΑΣ) Πολεμικού 



Ναυτικού (ΕΛΑΝ) και Πολεμικής Αεροπορίας (ΕΛΑΑ), υπό την αιγίδα των Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου διοργάνωναν εκδήλωση την Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019 με θέμα: Η Μακεδονία μία και ελληνική! Μεταξύ των ομιλητών θα ήταν, ο πρέσβης ε.τ. κ. Περικλής Νεάρχου και ο συγγραφέας – ιστορικός ερευνητής κ. Γεώργιος Ρωμανός!
Δυστυχώς όμως η κυβέρνηση της “πρώτης φοράς αριστερά” έντρομη από το δεδομένο αποτέλεσμα αυτής της εκδήλωσης, η οποία θα καυτηρίαζε την εμετική – προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών και θα αποδείκνυε ότι η Μακεδονία είναι μία και ελληνική, ακύρωσε απόλυτα φασιστικά την εκδήλωση! Εκδηλώνοντας έτσι, ακόμη μια φορά τον τρόμο της μπροστά στην πανεθνική αντίδραση του ελληνικού λαού κατά της εμετικής – προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών, που λίγα 24ωρα πριν είχε ψηφίσει η Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ και κάποιοι άλλοι γυρολόγοι – καιροσκόποι βουλευτές!

Η πληροφορία δε που έφτασε στα αυτιά μας είναι ότι, η κύρια μεσολάβηση της ακυρώσεως της εκδηλώσεως στο Πολεμικό Μουσείο έγινε από τον πρώην ΓΕΕΘΑ και νυν ΥΠΕΘΑ Ευάγγελο Αποστολάκη!

Ξέσπασε κατά της κυβέρνησης ο λαός του ΠΑΟΚ…

Επίσης την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019 στο κατάμεστο γήπεδο της Τούμπας στη Θεσσαλονίκη, όπου διεξαγόταν ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων του ΠΑΟΚ και του ΟΦΗ και αφού είχε ολοκληρωθεί η ποδοσφαιρική συνάντηση από τα μεγάφωνα του γηπέδου ακούστηκε το εθνικό εμβατήριο:

«Μακεδονία ξακουστή του Αλεξάνδρου η χώρα…»!

Αντιλαμβάνεστε ότι οι χιλιάδες λαού, όρθιοι τραγουδούσαν τον χιλιοδοξασμένο παιάνα, στέλνοντας έτσι το δικό τους μήνυμα για την εμετική – προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών, που υπέγραψαν ερήμην της βουλήσεως του λαού μας 153 βουλευτές!

Όμως στο γήπεδο της Τούμπας υπήρξε και πανό, που αναφερόταν κατά της εμετικής – προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών, ενώ σε αρκετές στιγμές κατά τη διάρκεια του αγώνα ακούστηκε το σύνθημα:

«Αλήτες, προδότες, πολιτικοί, η Μακεδονία γη ελληνική»!


Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

egerssi@otenet.gr

www.egerssi.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου