Κυριακή 3 Απριλίου 2022

Ας μας εξηγήσουν οι “αρνητές της λογικής” πως γίνεται να αυξάνονται οι θάνατοι όσο αυξάνονται τα ποσοστά των εμβολιασμένων;;;





Δεν θα ακούσετε απο τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης κάποια εξήγηση γιατί αυξάνονται τα ποσοστά θανάτων απο Covid19, μπορεί να πάρει το μάτι σας κάποιο τίτλο του τύπου “Ημερήσια έκθεση τα κρούσματα αυξάνονται”. Ούτε τα επίσημα ποσοστά που δείχνουν ότι οι τριπλά εμβολιασμένοι αποτελούν το 41,23% του συνόλου των διασωληνωμένων. Αν τα δείτε θα είναι (ανακατεμένα μαζί με μπούρδες), έτσι ώστε να μη καταλάβεις τι πραγματικά συμβαίνει.

“Ο κόσμος δεν θα καταστραφεί από αυτούς που κάνουν το κακό, αλλά από εκείνους που τους παρακολουθούν χωρίς να κάνουν τίποτα”. (Albert Einstein)


θα αφήσουμε έξω τις παρενέργειες των εμβολίων, τα καρδιαγκιακά προβλήματα, τους ξαφνικούς θανάτους και τους θανάτους απο όλες τις αιτίες, που είναι πιο αυξημένοι απο ποτέ! Θα μιλήσουμε μόνο για τους θανάτους απο… ή καλύτερα με Covid19.

Στο παρακάτω διάγραμμα βλέπουμε το “πιο θανατηφόρο τρίμηνο της πανδημίας” στην Ελλάδα, είναι τους τρεις τελευταίους μήνες! Αυθεντικότατο διάγραμμα σύμφωνα με στοιχεία απο την ΕΛΣΤΑΤ:


Δεν είναι μόνο η Ελλάδα που ανεβάζει τα ποσοστά των θανάτων μαζί με τα ποσοστά των εμβολιασμένων, είναι και η Αγγλία είναι και ο Καναδάς αλλά και οι περισσότερες χώρες που κάνουν 3η δόση, με εξαίρεση την Νότια κορέα που έχει κάνει και 4η δόση… εκεί έχουν τους περισσότερους θανάτους απο οποιαδήποτε άλλη χώρα!

Η ανθρωπότητα έχει παραδώσει το πνεύμα της, δεν γίνεται να εξηγηθεί αλλιώς αυτή η μαζική παράκρουση, αυτή η αδιαφορία για κάτι που συμβαίνει μπρος στα μάτια μας!


Αυτή η αύξηση κρουσμάτων και θανάτων στην Ελλάδα, συμβαίνει την εποχή που είμαστε πιο εμβολιασμένοι απο ποτέ, με τρεις δόσεις, τώρα που η μετάλλαξη Όμικρον είναι η ηπιότερη απο όλες τις υπόλοιπες. Τώρα, που παίρνουν πίσω τα μέτρα γιατί ο στόχος να εμβολιαστούν οι περισσότεροι επετεύχθη, μετά απο δυσβάσταχτες απειλες…

Εμείς λέμε πως οι μόνοι υπεύθυνοι είμαστε εμείς οι ίδιοι, πως ακόμα και τα ζώα έχουν το ένστικτο της επιβίωσης. Οι άνθρωποι, προτιμούν να σκέφτεται κάποιος άλλος γιαυτούς.

* Η ανθρωπότητα δε θα καταστραφεί από μια χούφτα ψυχοπαθών μισάνθρωπων κλόουν που την κυβερνάει, αλλά από την μετατροπή δισεκατομμυρίων ανθρώπων σε τηλεοπτικούς αναμεταδότες της Προπαγάνδας τους. Σε σκέψεις, λέξεις, πράξεις ακόμα και στο συναίσθημα.*


Δείτε ξανά τον λόγο που πρέπει να υποστείτε όλα αυτά

Anazitiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου