Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Γίνεται... Ευρωπαίος ο 2ος Νάιος Δρόμος!


Γίνεται... Ευρωπαίος ο 2ος Νάιος Δρόμος!


Με συμμετοχές από όλη την Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό θα πραγματοποιηθεί την άλλη Κυριακή, 31 Αυγούστου, ο 2ος Νάιος Δρόμος στην περιοχή της Δωδώνης.

Κατά τη διάρκεια σημερινής συνέντευξης Τύπου, οι διοργανωτές εξήραν την ομορφιά της διαδρομής, που συνδυάζει την ιστορία της περιοχής με το απαράμιλλο φυσικό κάλος της Δωδωναίας κοιλάδας, ενώ κάλεσαν τον κόσμο να δώσει το «παρών».

Ο Πρόεδρος της ΕΚΑ Δωδώνη Πέτρος Αρλέτος, υπογράμμισε ότι σκοπός του αγώνα, μεταξύ άλλων, είναι το δέσιμο του σήμερα με τη λαμπρή ιστορία του τόπου, ενώ ο τεχνικός υπεύθυνος των αγώνων και προπονητής της ΕΚΑ Δωδώνη, Κώστας Λώλης αναφέρθηκε διεξοδικά στην διαδρομή, αλλά και στους τρεις διαφορετικούς αγώνες που θα υπάρξουν και οι οποίοι θα ξεκινήσουν απο τις 9 το πρωί (ο μεγάλος των 18 χλμ), ως και τις 9:30 (ο μικρός των 2 χλμ).

Από την πλευρά τους, οι Δημήτρης Λώλος Εκπρόσωπος Συλλόγων Δωδωναίας Κοιλάδας, Κώστας Χρήστου Πρόεδρος Πνευματικού Κέντρου Δωδώνης και Ρόη Ζηκίδου, Διευθύντρια της «ΜΕΡΙΜΝΑΣ» αναφέρθηκαν στην σημασία του αγώνα για την περιοχή, αλλά και ευρύτερα για τα Γιάννενα.

http://www.vimanews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου