Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Συνεχίζονται οι ορκωμοσίες των νέων Αυτοδιοικητικών Αρχών


Συνεχίζονται οι ορκωμοσίες των νέων Αυτοδιοικητικών Αρχών


• Πλησιάζει η 1η Σεπτεμβρίου, ημέρα που θα αναλάβουν επίσημα τα καθήκοντά τους οι νέες Αυτοδιοικητικές Αρχές, όπως προέκυψαν από τις εκλογές του περασμένου Ιουνίου.
Το Σαββατοκύριακο έγιναν οι τελετές ορκωμοσίας στους Δήμους Μετσόβου, Κόνιτσας και Ζίτσας, ενώ παρόμοιες εκδηλώσεις και στους άλλους Δήμους. Στην ορκωμοσία του Δημοτικού Συμβουλίου Μετσόβου και Ζίτσας χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων Μάξιμος, ενώ στις τελετές, εκτός από τους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους, το «παρών» έδωσε και πολύς κόσμος.
Για συνεργασία με όλες τις παρατάξεις μίλησαν οι νέοι Δήμαρχοι Μετσόβου Κ. Τζαφέας, Κόνιτσας Ανδρέας Παπασπύρου και Ζίτσας Μιχ. Πλιάκος, κάνοντας λόγο για μια δύσκολη θητεία που θα πρέπει όλοι μαζί να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να αγωνιστούν για να λύσουν τα προβλήματα, κυρίως της καθημερινότητας των δημοτών.
Οι υπόλοιποι Δήμοι έχουν προγραμματίσει τις τελετές ως εξής:
➢ Στο Δήμο Ιωαννιτών, αύριο Τετάρτη, στις

7.30 μ.μ. στην αίθουσα «Β. Πυρσινέλλας» του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ιωαννιτών.
➢ Στο Δήμο Δωδώνης το Σάββατο 30 Αυγούστου, ώρα 1 το μεσημέρι, στο Δημοτικό Κατάστημα, στην Αγία Κυριακή.
➢ Στο Δήμο Πωγωνίου, την Κυριακή, 31 Αυγούστου, ώρα 12 μ., στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημοτικού Σχολείου Καλπακίου.
➢ Την ερχόμενη Παρασκευή, 29 Αυγούστου και ώρα 7 μ.μ. θα γίνει η τελετή ορκωμοσίας της νέας Δημοτικής Αρχής του Δήμου Αρταίων και του νεοεκλεγέντος δημάρχου Χρήστου Τσιρογιάννη. Η τελετή θα γίνει στον προαύλιο χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου Άρτας.
***
➢ Η ορκωμοσία στην Περιφέρεια Ηπείρου, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 30 Αυγούστου στις 10 π.μ. στο Διοικητήριο.


http://www.proinoslogos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου