Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Γραμματεία Περιφερειακών Οργανώσεων Ανεξάρτητοι Έλληνες

Γραμματεία Περιφερειακών Οργανώσεων Ανεξάρτητοι Έλληνες


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 20/8/2014

Επίσκεψη Γραμματέα Περιφερειακών Οργανώσεων Κινητοποίησης και Ετεροδημοτών στην Κεφαλονιά 15-16/8/2014

Ο Γραμματέας Περιφερειακών Οργανώσεων Κινητοποίησης και Ετεροδημοτών και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής Νικόλαος Ντίνος παρευρέθη στον εορτασμό του Δεκαπενταύγουστου για τη Μεγαλόχαρη στο Ναό της κοιμήσεως της Θεοτόκου στο χωριό Μαρκόπουλο της νότιας Κεφαλονιάς.
Στις 16/8 παρευρέθη στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό του πολιούχου της Κεφαλονιάς Άγιου Γερασίμου.
Υπήρξε σειρά επαφών όπως με τον νεοεκλεγέντα Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κο Γαλιατσάτο Θεόδωρο, με τον οποίο συζητήθηκαν τα προβλήματα της Περιφέρειας των Ιονίων Νήσων και ειδικότερα της περιφερειακής ενότητας Κεφαλληνίας και δεσμευτήκαμε να πραγματοποιήσουμε κοινές δράσεις προς όφελος των πολιτών.
Ενημερωθήκαμε για τα προβλήματα του νησιού όπως η έλλειψη γιατρών στα Κέντρα Υγείας και υποστελέχωση στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς, για τα οποία ήδη έχουν κατατεθεί ερωτήσεις στην Βουλή, από τον αρμόδιο για τα Ιόνια νησιά Βουλευτή κο Τέρενς Κουίκ, και η ελλιπή διασύνδεση των νησιών.
Έγινε συνάντηση με τον Συντονιστή Κεφαλονιάς Βασίλη Καμπίτση και τον μέχρι πρότινος Τομεάρχη Κεφαλονιάς και Λευκάδος Γεράσιμο Πέτράτο, με τους οποίους εξετάστηκαν οργανωτικά θέματα του Κινήματος και η δημιουργία νέων κατά τόπους οργανώσεων
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου