Κυριακή 17 Αυγούστου 2014

Μπαράζ συλλήψεων στην Κέρκυρα


Μπαράζ συλλήψεων στην Κέρκυρα


ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ: Για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών συνελήφθησαν ένας 24χρονος, ένας 26χρονος και ένας 29χρονος το απόγευμα της Τετάρτης από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας. Τα τρία άτομα εντοπίστηκαν κατά την διάρκεια μεταξύ τους αγοραπωλησίας ναρκωτικών ουσιών στην πόλη της Κέρκυρας και σε διαδοχικές έρευνες βρέθηκαν στην κατοχή και στο αυτοκίνητο όπου επέβαιναν η 29χρονη και ο 24χρονος, τέσσερις νάιλον συσκευασίες (φιξάκια) με ηρωίνη συνολικού βάρους 3,7 γραμμαρίων περίπου, τις οποίες προμηθεύτηκαν από τον 26χρονο. Στην κατοχή του 26χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ και τρείς νάιλον συσκευασίες (φιξάκια) με ηρωίνη, συνολικού βάρους 2,7 γραμμαρίων περίπου. Οι τρείς συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κερκύρας.
ΚΛΟΠΗ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑΣ: Για κλοπή δίκυκλης μοτοσικλέτας συνελήφθη ένας 25χρονος την Τετάρτη το βράδυ στην πόλη της Κέρκυρας. Ο 25χρονος εντοπίστηκε, από τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, κατά την διάρκεια συντονισμένων ελέγχων που πραγματοποιούνται στην πόλη της Κέρκυρας, και από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης της κλοπής δικύκλου, την Παρασκευή 1 Αυγούστου. Η μοτοσικλέτα επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη της, ενώ ο 25χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας.
ΥΠΟΚΛΟΠΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ: Για υποκλοπή μεταφορικού έργου συνελήφθη ένας 63χρονος την Κυριακή το μεσημέρι από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Κέρκυρας. Σε βάρος του 63χρονου και ενός ακόμη 74χρονου σχηματίστηκε, από το Τμήμα Τροχαίας Κέρκυρας, δικογραφία πλημμεληματικού χαρακτήρα, για το αδίκημα της υποκλοπής μεταφορικού έργου, καθώς όπως διαπιστώθηκε ο 63χρονος μετέφερε, έναντι χρηματικής αμοιβής, από το αεροδρόμιο της Κέρκυρας, δύο αλλοδαπούς επιβάτες, με λεωφορείο ιδιωτικής χρήσης, ιδιοκτησίας του 74χρονου. Ο 63χρονος οδηγός οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας.
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ: Τέλος, το απόγευμα της Πέμπτης συνελήφθη στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Κέρκυρας, ένας 58χρονος από την Πολωνία, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης.
Ο 58χρονος, ο οποίος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Εφετών Κέρκυρας, εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς κατά την διάρκεια διαβατηριακού ελέγχου και όπως διαπιστώθηκε σε βάρος του εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης από τις Πολωνικές Αρχές, για απάτη και πλαστογραφία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου