Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Joe Lynn Turner – Τα Γιάννενα μπορούν να γίνουν πόλη του ροκ


Joe Lynn Turner – Τα Γιάννενα μπορούν να γίνουν πόλη του ροκ


Ανυπόμονος για το αυριανό ραντεβού του με το κοινό των Ιωαννίνων δήλωσε ο Joe Lynn Turner, ένας από τους θρύλους της ροκ μουσικής, ο οποίος εμφανίζεται στο Ioannina Rock City, κλείνοντας το διήμερο πρόγραμμα που ξεκινά από το απόγευμα.
Η παρουσία της φωνής των Deep Purple και Rainbow αποτελεί συνέχεια μεγάλων συναυλιακών γεγονότων στην πόλη με πρωτεργάτη τον Γιώργο Γάκη, ο οποίος σε συνεργασία με το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών κατάφερε να φέρει τον Joe Lynn Turner από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, ώστε να πλαισιώσει τα τοπικά μουσικά σχήματα, τα οποία θα παρουσιάσουν μια σειρά από tributes, ενώ στο χώρο των Παλαιών Σφαγείων θα υπάρχουν προβολές, εκθέσεις φωτογραφίας, χορός και πολλές άλλες εκπλήξεις.
Ο Joe Lynn Turner εμφανίζεται για δεύτερη φορά στα Γιάννενα, καθώς είχε τραγουδήσει και ως μέλος του συγκροτήματος Over the Rainbow. «Ο κόσμος ήταν εκπληκτικός, αισθανόταν τη μουσική, είχε πάθος», δήλωσε για την προηγούμενη εμφάνισή του στο Πνευματικό Κέντρο.
Τέλος, ο θρύλος της ροκ τόνισε πως τα Γιάννενα μπορούν να γίνουν πόλη του ροκ και να αποκομίσουν μεγάλα οικονομικά οφέλη, καθώς έχουν όλες τις προϋποθέσεις. Μίλησε για τη λίμνη, τα εστιατόρια, τα ξενοδοχεία και έφερε ως παράδειγμα μία μικρή πόλη της Βουλγαρίας που έχει γίνει το κέντρο της ροκ στη Νότια Ευρώπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου