Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ στα Γιάννενα


Ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ στα Γιάννενα



Στα Γιάννενα βρέθηκε χθες το μεσημέρι ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ, Δημήτρης Παπαγιαννίδης, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην 7η περιφέρεια του ΕΚΑΒ

Πριν φτάσει στα Ιωάννινα επισκέφθηκε το Μεσολόγγι,το Αγρίνιο,την Αμφιλοχία ,την Αρτα,τη Φιλιππιάδα,ενώ θα συνεχίσει την περιοδεία περνώντας απο Δολιανά ,Παραμυθιά ,Ηγουμενίτσα ,Κέρκυρα και Λευκάδα.

Σε δηλώσεις του εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος απο το ΕΚΑΒ Ηπείρου και μάλιστα το χαρακτήρισε ως ένα απο τα καλύτερα παραρτήματα στην Ελλάδα.

Ενισχύεται ο στόλος με 187 νέα ασθενοφόρα
Ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον διαγωνισμό που βρίσκεται σε διαδικασία περάτωσης για την παραλαβή 187 νέων ασθενοφόρων, με τον μήνα Μάιο να θεωρείται και ο πιο πιθανός για την παραλαβή τους.

Προσλήψεις 200 διασωστών
Αναφορικά με τις ελλείψεις στον τομέα του προσωπικού ο κ.Παπαγιαννίδης παραδέχθηκε πως πράγματι αυτός ο τομέας χρειάζεται ενίσχυση και υπογράμμισε, πως εντός των μηνών θα διεξαχθεί πανελλαδικός διαγωνισμός για την πρόσληψη 200 διασωστών.

Τα Γιάννενα σε λίγες μέρες αποκτούν μικρό smart...ΕΚΑΒ
Σε λίγες μέρες, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ ,τα Γιάννενα θα αποκτήσουν ένα αυτοκίνητο πόλης (smart)που θα κυκλοφορεί ευέλικτα στους δρόμους για την ακόμη καλύτερη και αμεσότερη επέμβαση του ΕΚΑΒ .

Τα τρία αυτοκίνητα smart με τα οποία ενισχύεται το ΕΚΑΒ αποτελούν δωρεά των Ιδρυμάτων Νιάρχου & Λάτση και ένα απο αυτά θα κυκλοφορεί στα Ιωάννινα.

"Να έχετε εμπιστοσύνη στο ΕΚΑΒ Ιωαννίνων"
Τέλος ο κ.Παπαγιαννίδης αναφερόμενος στους κατοίκους των Ιωαννίνων υπογράμμισε πως πρέπει να νοιώθουν απόλυτα ασφαλείς και ήσυχοι καθώς οι υπηρεσίες που παρέχει το ΕΚΑΒ Ιωαννίνων είναι υψηλότατου βαθμού.


http://www.ipiros.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου