Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Σκηνές τρόμου έζησε ηλικιωμένο ζευγάρι σε χωριό των Φιλιατών


Σκηνές τρόμου έζησε ηλικιωμένο ζευγάρι σε χωριό των Φιλιατών




• Σκηνές τρόμου έζησε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι στην Κώτσικα Φιλιατών, δίπλα από τα ελληνοαλβανικά σύνορα, όταν ήρθε αντιμέτωπο με δυο κουκουλοφόρους, που μπήκαν στο σπίτι τους για να τους ληστέψουν!
Αρχικά οι δυο ληστές εισήλθαν στο άδειο σπίτι και ενώ η διάρρηξη βρισκόταν σε εξέλιξη, το ζευγάρι επέστρεψε και έπεσε πάνω τους! Οι δράστες άρπαξαν την καραμπίνα του 76χρονου κι ένα μαχαίρι και ακινητοποίησαν τους δυο ηλικιωμένους. Όταν ο 76χρονος ιδιοκτήτης προσπάθησε να ανακτήσει την κλεμμένη καραμπίνα, ο ένας από τους δράστες τον πυροβόλησε με αυτή δύο φορές στα πόδια, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει. Στη συνέχεια, οι δυο δράστες τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση. Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών. Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, η οποία διενεργεί και την προανάκριση.
• Το νέο αυτό θλιβερό συμβάν επαναφέρει για ακόμη μια φορά στην επικαιρότητα το θέμα της ασφάλειας στα παραμεθόρια χωριά της Ηπείρου, τα οποία έχουν αφεθεί στην τύχη τους, με αποτέλεσμα οι κακοποιοί να αλωνίζουν και να σκορπίζουν τον φόβο στους λιγοστούς ηλικιωμένους κατοίκους τους.


http://www.proinoslogos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου