Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

ΠΑΣ Γιάννινα - Αστέρας Τρίπολης 3-1


ΠΑΣ Γιάννινα - Αστέρας Τρίπολης 3-1

Ο "Άγιαξ της Ηπείρου",στο ημίχρονο έχανε 0-1, αλλά στην επανάληψη ξέσπασε


Ο ΠΑΣ Γιάννινα... ξύπνησε απότομα τον Αστέρα Τρίπολης, που προηγήθηκε στο ματς και άρχισε να έχει το μυαλό του στην ρεβάνς του Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, καταφέρνοντας να επανέλθει στο ματς και να επικρατήσει με 3-1 στους «Ζωσιμάδες», στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας!Οι παίκτες του Στάικου Βεργέτη δεν μπήκαν με θέρμη στο παιχνίδι και είδαν τους αντιπάλους τους να κυριαρχούν στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα με πανέμορφο γκολ του Μπαράλες λίγο πριν το ημίχρονο.Όμως, στο δεύτερο έμειναν στα... αποδυτήρια και το πλήρωσαν!Οι γηπεδούχοι έκαναν τα πάντα για να επιστρέψουν στο παιχνίδι και με τρία γκολ σε 12 λεπτά κατάφεραν να εξασφαλίσουν το πρώτο τους τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα.Πλέον η ομάδα της Τρίπολης ετοιμάζεται για την ρεβάνς (28/8) του υπέρ της 2-0 κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ του «πρώην», Ρούμπεν Ράγιος, με φόντο την πρόκριση στους ομίλους της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής ευρωπαϊκής διοργάνωσης.
κανε κλικ

Ο Αστέρας μπήκε νωθρά στο παιχνίδι διατηρώντας κυρίως στάση αναμονής, με τον ΠΑΣ να είναι αυτός που είχε τις πρωτοβουλίες. Το πρώτο τέταρτο κύλησε χωρίς σημαντικές ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες, αλλά με την συμπλήρωση 16 λεπτών οι γηπεδούχοι έκαναν αισθητή την
παρουσία τους με τον Γιάκο να αστοχεί από πλεονεκτική θέση. Ίλιτς και Κοροβέσηςσυνδυάστηκαν ιδανικά, αλλά ο Έλληνας μεσοεπιθετικός δεν κατάφερε να βρει εστία, στέλνοντας την μπάλα ψηλά άουτ.Πέντε λεπτά μετά την φάση του Γιάκου, Κοροβέσης και Ίλιτς συνδυάστηκαν εκ νέου, με τον πρώτο να μην κάνει καλή επαφή με την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι. Στα επόμενα λεπτά οι Αρκάδες ισορρόπησαν το παιχνίδι, την ώρα που οι γηπεδούχοι επιχειρούσαν σέντρες από τις πλευρές για να διασπάσουν την καλά παραταγμένη άμυνα των παικτών του κυρίου Βεργέτη.Ο Αστέρας έκανε αισθητή την παρουσία του στο 38ο και το 39ο λεπτό με δύο σουτ που δεν απείλησαν σημαντικά, για να φτάσουμε τρία λεπτά αργότερα και στο γκολ του Μπαράλες. Ο Ρόλε βγήκε ωραία στην αριστερή πτέρυγα, πέρασε τον Ρόλε με όμορφη ενέργεια και στην συνέχεια σέντραρε για τον συμπαίκτη του, που με κεφαλιά-ψαράκι από το ύψος του πέναλτι έστειλε την ομάδα του στα αποδυτήρια προηγούμενη με 1-0.Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο ΠΑΣ έδειξε σαφή διάθεση για να φτάσει στο 1-1 και τα κατάφερε. Αφού αρχικά ο Μιχαήλ δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα από σέντρα του Τσάβες, ο δεύτερος νίκησε τον Θεοδωρόπουλο στο 57ο λεπτό και έφερε το ματς και πάλι στα ίσα, σουτάροντας διαγώνια χρεώνοντας εν τέλει στον Τσάβες την ασίστ.Ο αγώνας συνεχίστηκε στο ίδιο μομέντουμ, με τον ΠΑΣ να είναι ανώτερος και στην συνέχεια, κάτι που επιβεβαιώθηκε και από την διακύμανση του σκορ. Οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη μπόρεσαν να βρουν λύσεις και με πρωταγωνιστές την τριάδα των Τσάβες-Κοροβέση-Ίλιτς έφτασε στην πλήρη ανατροπή. Ο τελευταίος βρήκε δίχτυα στο 66ο λεπτό για το 2-1, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Ντάσιος βρήκε τον Τζημόπουλο στην περιοχή του Αστέρα και εκείνος έδωσε αέρα δύο τερμάτων στους γηπεδούχους με κεφαλιά.

Που κρίθηκε:
Στην ανυπαρξία του Αστέρα στο δεύτερο μισό. Οι φιλοξενούμενοι έπρεπε να να διασφαλίσουν το προβάδισμά τους, κάτι που δεν έγινε ποτέ με αποτέλεσμα να χαθεί ένα σημαντικό «διπλό».

Ο MVP του coppa.gr:
Ο Κριστιάν Τσάβες, αν και αντικαταστάθηκε σχεδόν δέκα λεπτά πριν την λήξη, πρόλαβε να βάλει την προσωπική του σφραγίδα στο ματς. Με πολύ καλή παρουσία από την αρχή, μια ασίστ και συμμετοχή και στο τρίτο γκολ της ομάδας του, ο μέσος του ΠΑΣ έκανε την διαφορά στον αγωνιστικό χώρο.
coppa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου