Κυριακή 17 Αυγούστου 2014

Πότε ρώτησε την παράταξη;


Πότε ρώτησε την παράταξη; 


«Είναι καλοδεχούμενοι οι 4 Δήμαρχοι στην πόλη μας αλλά θα πρέπει να υπενθυμίσω ότι δεν ενημερώθηκε ποτέ κανένα όργανο της παράταξης για την επιλογή του κ. Φίλιου να συμμετάσχει στην πρωτοβουλία αυτή. Είναι προσωπική του επιλογή. Ποιος αποφάσισε ότι μοναδική αναφορά της παράταξης είναι η κίνηση των 5; Γιατί είναι 5 κι όχι 105 Δήμαρχοι; Προφανώς και δεν διαφωνούμε στη βασική αρχή της αυτονομίας της Αυτοδιοίκησης. Αλλά μόνο οι 5 την πρεσβεύουν;». Αυτό δήλωνε ο Θωμάς Μπέγκας λίγες ημέρες πριν τη «μονομαχία» με τον Φίλιππο Φίλιο για την ηγεσία της «Ενότητας Πολιτών – Νέα Γιάννενα».
Και το ξαναθυμηθήκαμε σήμερα με αφορμή την είδηση πως ο Θωμάς Μπέγκας συνυπογράφει μαζί με άλλους 7 Δημάρχους – ανάμεσά τους οι Καμίνης και Μπουτάρης - κείμενο με τίτλο «Πρόσκληση για μία νέα αυτοδιοίκηση», τη μετεξέλιξη δηλαδή της «Πρωτοβουλίας των πέντε Δημάρχων» σε «Κίνημα των 8 Ανεξάρτητων Δημάρχων».
Και εύλογα μπαίνει το ερώτημα. Ενημέρωσε κανένα όργανο της παράταξης; Και γιατί 8 και όχι 108 Δήμαρχοι; Αφήστε που αν το πολυψάξει κάποιος, μπορεί να βρει και μια δήλωσή του στο ITV που χαρακτήριζε την «Πρωτοβουλία των 5» επικοινωνιακό τέχνασμα των Δημάρχων για να μείνουν στην επικαιρότητα χωρίς να κομίζουν κάτι νέο…

vimanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου