Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Αυτόφωρες συλλήψεις ατόμων για διάφορα αδικήματα στην Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου


Αυτόφωρες συλλήψεις ατόμων για διάφορα αδικήματα στην Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου

Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, με στόχο την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, κατά το τελευταίο 24ωρο, πραγματοποιήθηκαν αυτόφωρες συλλήψεις για διάφορα αδικήματα από αστυνομικούς των κατά τόπους Διευθύνσεων Αστυνομίας.
Ειδικότερα:
Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κακαβιάς, συνελήφθη στο Μεθοριακό Σταθμό Κακαβιάς, 53χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι εκκρεμούσαν σε βάρος του δύο αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, για παραβάσεις του ΚΟΚ.
Από αστυνομικούς του Τμήματος Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ένας 28χρονος υπήκοος Πακιστάν, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο, κατείχε και επέδειξε πλαστό δελτίο αιτήσαντος ασύλου. Το πλαστό έγγραφο, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το είχε προμηθευτεί έναντι του χρηματικού ποσού των (150) ευρώ.
Από αστυνομικούς του Τμήματος Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας και της Ομάδας Πρόληψης & Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ένας 41χρονος υπήκοος Συρίας και ένας 37χρονος υπήκοος Ιράκ, διότι κατείχαν πλαστές ταυτότητες Αυστρίας και Ισπανίας. Τα πλαστά έγγραφα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τα είχαν προμηθευτεί έναντι του χρηματικού ποσού των (700) ευρώ συνολικά.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους κατά τόπους αρμόδιους κ. Εισαγγελείς Πλημμελειοδικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου