Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Οι Διονύσης Τσακνής - Νίκος Ζιώγαλας - Γιάννης Μηλιώκας Στα Γιάνεννα.


Οι Διονύσης Τσακνής - Νίκος Ζιώγαλας - Γιάννης Μηλιώκας Στα Γιάνεννα.


Σάββατο 30 Αυγούστου. Festival ΑΓΟΡΑ - ΘΕΑΤΡΟ ΕΗΜ.

Τρεις σπουδαίοι τραγουδοποιοί της εγχώριας μουσικής σκηνής ο Διονύσης Τσακνής, ο Νίκος Ζιώγαλας και ο Γιάννης Μηλιώκας ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν ένα μουσικό ψηφιδωτό με τραγούδια που αγαπήθηκαν από το κοινό, τραγουδήθηκαν πολύ και θα τραγουδιούνται για πολλά χρόνια ακόμη. Μαζί τους η Βιολέτα Ίκαρη και τέσσερις αξιόλογοι μουσικοί συνυπογράφουν μια συναυλία υψηλών προδιαγραφών για ...
θεατές με απαιτητικό γούστο.

Ο αγαπητός τραγουδοποιός Διονύσης Τσακνής σπούδασε οικονομικές επιστήμες και μουσική, μα τον κέρδισε τελικά η μουσική. Για δύο χρόνια δίδαξε θεωρητικά της μουσικής στο δημοτικό ωδείο της πόλης του, την Καρδίτσα. Έχει εκδώσει 23 δίσκους, έχει γράψει μουσική για πολλές θεατρικές παραστάσεις, τηλεοπτικές σειρές και κινηματογραφικές ταινίες. Έχει αποσπάσει τρία βραβεία για τη μουσική του (δύο για το θέατρο και ένα για το τραγούδι) και έχει συνεργαστεί με σπουδαίους συναδέλφους του, συνθέτες και στιχουργούς. Αναμένοντας πάντα καινούριες συνεργασίες, τα τραγούδια του έχουν τραγουδηθεί από άξιους και δημοφιλείς τραγουδιστές, τραγουδίστριες και ηθοποιούς.

Ο Νίκος Ζιώγαλας δεν χρειάζεται συστάσεις.
Πολλά από τα τραγούδια του είναι αγαπητά στο ευρύ κοινό, ενώ το ήθος και η αξιοπρέπειά του τον ξεχωρίζουν μέσα από τους Έλληνες καλλιτέχνες. Τα τραγούδια του Νίκου Ζιώγαλα δεν έχουν πάψει στιγμή να μας συντροφεύουν από το ραδιόφωνο ή στις παρέες, αφού ο αγαπημένος τραγουδοποιός έχει γράψει επιτυχίες που έχουν αποδειχτεί διαχρονικές: «Σαν σταρ του σινεμά», «Πάρε με απόψε, πάρε με», «Θα σου φανερωθώ», «Πέφτω ψηλά» και άλλα.

Ο Γιάννης Μηλιώκας, ο τραγουδοποιός με έντονο κοινωνικό στίγμα, προκλητικός και συνάμα τρυφερός, εκρηκτικός στη σκηνή και με ισχυρή πάντοτε την πρόθεση, στις παραστάσεις του, να γίνεται ένα με το κοινό, καλώντας σε ένα ταξίδι στον κόσμο των συναισθημάτων, της μέθεξης, του ρυθμού και της γιορτής. Μεγάλες του επιτυχίες «Ροζ», «Γκρέκο Μασκαρά», «Κακοσάλεσι», «Για το καλό μου», «Μαλάκες», «Κάπου θα συναντηθούμε», «Ποιμενικό ροκ» και πολλές άλλες.

http://www.epirus-ellas.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου