Κυριακή 17 Αυγούστου 2014

«Σκουπιδο - 5αστερος» τουρισμός στην Πάργα


«Σκουπιδο - 5αστερος» τουρισμός στην Πάργα 


Την ώρα που τα δελτία ειδήσεων πολλών τηλεοπτικών σταθμών παρουσίαζαν την Πάργα ως την δημοφιλέστερη επιλογή των Ελλήνων παραθεριστών για το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου, σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία που προκύπτουν από τη μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών www.trivago.gr, οι εικόνες που παρουσιάζει το vimanews.gr, αποκαλύπτουν πως το όλο σκηνικό μάλλον είναι επίπλαστο και η πραγματικότητα προσομοιάζει περισσότερο σε εικόνα τριτοκοσμικής χώρας.
Οι σωροί σκουπιδιών που αποτύπωσε ο φωτογραφικός μας φακός, δεν είναι η εικόνα μιας συγκεκριμένης στιγμής, αλλά αυτή που αντίκριζαν οι τουρίστες δύο σχεδόν ημέρες. Και μάλιστα ακριβώς πίσω από το parking και την reception του 5 αστέρων ξενοδοχείου του αντί περιφερειάρχη τουρισμού Στράτου 


Ιωάννου.
Δυστυχώς πολλοί ήταν οι τουρίστες που δεν περιορίστηκαν στο να αποστρέφουν το κεφάλι τους, να κλείνουν τη μύτη τους και να εκφράζουν την απέχθειά τους, αλλά φωτογράφισαν το αξιοθέατο του Βάλτου ανεβάζοντας στη συνέχεια τις εικόνες τους στα social media με σχόλια του τύπου «Έλα να ζήσεις τον μύθο σου στον Βάλτο».
Σύμφωνα με πληροφορίες, το θέμα έφτασε στον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη και φαίνεται πως σε λίγες ώρες θα έρθει βοήθεια καθαριότητας από την πρωτεύουσα της Ηπείρου. Όπως και να έχει, πάντως, ένα είναι το συμπέρασμα. Πως κάποιοι ενδιαφέρονται μόνο για τους τζίρους των επιχειρήσεων τους κ όχι για τα πραγματικά προβλήματα των περιοχών στις οποίες ασκούν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα.

vimanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου