Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

Βούλωσαν από ναρκωτικά τα φρεάτια στο Μενίδι – Τα είχαν κρύψει μετά τη δολοφονία του 11χρονου Μάριου






Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι υπάλληλοι της ΕΥΔΑΠ όταν χθες το πρωί κλήθηκαν να ελέγξουν φρεάτια στην περιοχή της Αυλίζας στο Μενίδι, έπειτα από διαμαρτυρίες κατοίκων της περιοχής ότι η αποχέτευση έχει βουλώσει και τα νερά γυρίζουν μέσα στα σπίτια τους.

Μόλις άνοιξαν τα καπάκια σε τρία φρεάτια της οδού Σαμαρίνας, στο τμήμα μεταξύ Ροδαυγής και Ιλισού, διαπίστωσαν έκπληκτοι ότι η αιτία που είχε βουλώσει το δίκτυο αποχέτευσης ήταν οι πολλές σακούλες να τα ναρκωτικά που είχαν κρύψει εκεί οι διακινητές αμέσως μετά τον θανάσιμο τραυματισμό του 11χρονου Μάριου!
Σύμφωνα με τις καταγγελίες κατοίκων, τα τρία φρεάτια έκρυβαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών περίπου 40 στεγανοποιημένα σακουλάκια που το καθένα ζύγιζε ένα κιλό.
Μόλις οι υπάλληλοι άρχισαν να βγάζουν τις σακούλες από τα φρεάτια προκειμένου να τα ξεβουλώσουν, σύμφωνα με την εφημερίδα «Ειδήσεις», έγιναν αντιληπτοί από τους διακινητές της περιοχής οι οποίοι άρχισαν να τους βρίζουν και να τους πετούν μπουκάλια και ποτήρια για να φύγουν.
Οι κάτοικοι ειδοποίησαν την αστυνομία ωστόσο μέχρι να φτάσει το πρώτο περιπολικό στο σημείο οι διακινητές είχαν προλάβει να εξαφανίσουν όλα τα σακουλάκια με τα ναρκωτικά τα οποία εικάζεται ότι μετέφεραν σε άλλο σημείο.
Η τυχαία ανακάλυψη του συνεργείου των τεχνικών αποκαλύπτει την κινητοποίηση των εμπόρων ναρκωτικών, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, οι οποίοι αξιοποίησαν τον χρόνο που είχαν στη διάθεσή τους από τη στιγμή που έγινε γνωστή η τραγωδία μέχρι την έφοδο των αστυνομικών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου