Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

ΓΕNIKH ΠEΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΠΕΙΡΟΥ: ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ




Ληστεία

Καταγγέλθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων, ότι χθες (22-06-2017) αργά το βράδυ στα Ιωάννινα, άγνωστος δράστης, έχοντας καλυμμένα χαρακτηριστικά του προσώπου του, αφαίρεσε με την απειλή μαχαιριού από δύο 19χρονες ημεδαπές, χρηματικό ποσό και προσωπικά έγγραφα.

Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Σύλληψη 39χρονου αλλοδαπού στο Χάνι Δελβινακίου Ιωαννίνων, για πλαστογραφία και παράνομη είσοδο στη χώρα

Συνελήφθη, χθες (22-06-2017) το απόγευμα στο Χάνι Δελβινακίου Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου, ένας 39χρονος υπήκοος Τουρκίας, κατηγορούμενος για πλαστογραφία και παράνομη είσοδο στη χώρα.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 39χρονο, διότι κατείχε και επέδειξε σε αυτούς, πλαστό δελτίο ταυτότητας Βουλγαρικών Αρχών, το οποίο και κατασχέθηκε.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Α΄ Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΤΑΣ

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος 21χρονου ημεδαπού, για απόπειρα κλοπής

Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας σε συνεργασία με το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας, υπόθεση απόπειρας κλοπής από Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο στην Περάνθη Άρτας και σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία σε βάρος ενός 21χρονου ημεδαπού.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, ο 21χρονος δράστης, απογευματινές ώρες της 05-04-2017 στην Περάνθη Άρτας, αποπειράθηκε να αφαιρέσει αντικείμενα από Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου