Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Στα άδυτα του «ναού» του τζόγου και της κόκας στον Αλιμο





Ένας μάνατζερ πασίγνωστου λαϊκού τραγουδιστή, αλλά και μια πρώην πολιτευτής του ΛΑΟΣ είναι ανάμεσα στους συλληφθέντες από το παράνομο καζίνο, στο οποίο γινόταν και διακίνηση ναρκωτικών, στον Άλιμο.

Η πολιτευτής εργαζόταν ως υπεύθυνη λειτουργίας, ενώ ο μάνατζερ ήταν ένας από τους παίκτες που συνελήφθησαν. Μάλιστα, ο συγκεκριμένος είχε απασχολήσει πριν από χρόνια την επικαιρότητα, όταν είχαν καταγγείλει ότι τον είχε ξυλοκοπήσει παγίγνωστη ηθοποιός που εκείνη την περίοδο ήταν ζευγάρι με τον τραγουδιστή.

Παράνομο τζόγο και ναρκωτικά, προσέφερε σε «εκλεκτούς» πελάτες κατάστημα που λειτουργούσε με «βιτρίνα» καφέ μπάρ και εντοπίστηκε προχτές στον Άλιμο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιανατολικής Αττικής, σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφάλειας Ηλιούπολης.

Συνελήφθησαν συνολικά δεκαοκτώ άτομα και συγκεκριμένα δύο γυναίκες ελληνικής και γεωργιανής υπηκοότητας, ηλικίας 35 και 45ετών αντίστοιχα, που ήταν προσωρινά υπεύθυνες του καταστήματος, 13 πελάτες και τρείς υπάλληλοι, (24χρονη υπήκοος Ρωσίας που εργαζόταν ως σερβιτόρα, 32χρονος υπήκοος Αλβανίας που ενέχεται σε διακίνηση ναρκωτικών σε πελάτες και 38χρονος Έλληνας που ήταν υπεύθυνος για τον έλεγχο και την μεταφορά των πελατών από και προς το κατάστημα).




Συγκατηγορούμενοι των παραπάνω είναι επιπλέον οι δύο Έλληνες ιδιοκτήτες του καταστήματος, που δεν συνελήφθησαν. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το κατάστημα λειτουργούσε σε "στενό κύκλο θαμώνων" και διέθετε δύο εισόδους, εκ των οποίων η κεντρική άνοιγε με θυροτηλέφωνο. Ακόμη, διέθετε σύστημα παρακολούθησης, ώστε οι υπάλληλοι να ελέγχουν την είσοδο των ατόμων ενώ περιμετρικά στα τζάμια είχαν τοποθετηθεί ταπετσαρίες ώστε να είναι αδύνατη η οπτική επαφή με το εσωτερικό του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου