Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ:Φέρνουν πυρηνικά στην Σούδα - Πενήντα βόμβες B61!



Είναι απόλυτα εξακριβωμένο ότι έχει προκύψει μέγα θέμα
για την τύχη των πυρηνικών όπλων του ΝΑΤΟ τα οποία είναι αποθηκευμένα στην αεροπορική βάση του Ιντσιρλίκ από την αμφιλεγόμενη στάση της τουρκικής πολιτικής ηγεσίας!

Οι πενήντα αμερικανικές πυρηνικές βόμβες τύπου Β61 είναι εξοπλισμένες με ειδικό σύστημα αποτροπής χρήσης χωρίς κωδικό έγκρισης!

Διατηρούνται σε ειδικά διαμορφωμένες στεγανοποιημένες εγκαταστάσεις στο εσωτερικό, προστατευμένων καταφυγίων αεροσκαφών (shelters) μέσα σε φυλασσόμενο χώρο, που περιβάλλεται από δύο σειρές περιφράξεως με φωτισμό, κάμερες και συσκευές εντοπισμού εισβολέων.



Οι Αμερικανοί αξιωματούχοι ανησυχούν πιο πολύ από την πολιτική που εξασκήσει το επόμενο διάστημα ο Ερντογάν, και για την…τύχη των πυρηνικών όπλων στο τουρκικό έδαφος.

Οπως έχει γίνει ήδη γνωστό, υπάρχει η πρόθεση επέκτασης της 10ετους συμφωνίας μεταξύ του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας με τις Ηνωμένες Πολιτείες για την ναυτική βάση των ΗΠΑ στην Σούδα της Κρήτης.

Η ουσία όμως της συμφωνίας που είναι σχεδόν έτοιμη είναι παρακάτω.

Οι ΗΠΑ θα αποσυρθούν ολοκληρωτικά από την αεροπορική βάση τους Ιντσιρλίκ, που είναι μια από τις κύριες βάσεις των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ στην περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες από ανοικτές πηγές OSINT σε αυτήν την αεροπορική βάση οι ΗΠΑ υπάρχουν αποθηκευμένα πυρηνικά όπλα.

Πρόκειται για πυρηνικές βόμβες οι οποίες θα μεταφερθούν στην Κρήτη μόλις κατασκευαστούν τα ειδικά καταφύγια!

Έτσι υπάρχουν πληροφορίες ότι οι Αμερικανοί σχεδιάζουν να κλείσουν την νατοϊκή αεροπορική βάση του Ιντσιρλίκ και να τη μεταφέρουν στην Κρήτη ενώ θα έχουμε επέκταση της ναυτικής βάσης της Σούδας!

Πριν δύο μήνες οι Ρώσοι έριξαν και άλλη βόμβα στο τραπέζι καθώς αναφέρθηκαν για την δημιουργία βάσης του ΝΑΤΟ τη Μακεδονία!

Έτσι η Ελλάδα μετατρέπεται στην κύρια βάση των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ στην Ανατολική Μεσόγειο συμμετέχοντας έμμεσα στις εξελίξεις στην Συρία.

Επίσης τονίζεται ότι τα αμερικανικά, γερμανικά κά αεροσκάφη του διεθνούς συνασπισμού με επικεφαλής τις Ηνωμένες Πολιτείες, που συμμετέχουν στην αεροπορική εκστρατεία εναντίον του «Ισλαμικού Κράτους» θα έχουν σίγουρα προβλήματα στην προσπάθεια τους, αλλά η ασφάλεια των δυνάμεων αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου