Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022

ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: "150 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΒΑΛΘΗΚΑΝ ΝΑ ΔΟΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ" !!!





Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία την καλοκαιρινή του περιοδεία που περιλαμβάνει φέτος δεκάδες στάσεις σε όλη την Ελλάδα.

Μετά τα δύσκολα δύο τελευταία καλοκαίρια ο Έλληνας ροκάς φέτος επανέρχεται στις γνωστές του συνήθειες και δίνει χαρά στους θαυμαστές του σε όλη τη χώρα.

Την περασμένη Δευτέρα ο αιώνιος έφηβος βρέθηκε στο City Garden Festival στο Γαλάτσι και πραγματοποίησε μια από τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις.

Ο σπουδαίος ερμηνευτής, σε μια βραδιά με δυνατό ρυθμό και ενθουσιώδη ατμόσφαιρα, χάρισε στο κοινό του μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του και ξεσήκωσε μικρούς και μεγάλους.

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου λίγο πριν βγει στη σκηνή μίλησε για την κοινωνία του σήμερα και για την πολυετή καριέρα του.

«Έχω ηχογραφήσει περίπου 1300 τραγούδια. Ακολουθώ στη ροή της συναυλίας το συναίσθημα και λέω την κάθε στιγμή το κατάλληλο τραγούδι» ανέφερε ο ίδιος και συνέχισε:

«Ο πολιτισμός είναι ο πρώτος εχθρός της βίας. Το οικονομικό θέμα είναι φυλακή και πολύ άγρια μάλιστα. 150 οικογένειες σε όλον τον κόσμο βάλθηκαν να δουλοποιήσουν όλους τους λαούς της Γης».

Όσον αφορά για το κοινό του στις συναυλίες που συνεχώς ανανεώνεται ο ίδιος τόνισε: «Συγκινούμαι όταν βλέπω τον παππού με το εγγόνι» δηλώνει για τις συναυλίες του.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου