Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022

Συγχαρητήρια επιστολή στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων



Το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου, διήλθαν σήμερα τέσσερις (4) αλλοδαποί, συνοδεία αστυνομικών της Υ.Α Ιωαννίνων μαζί με μια ογκωδέστατη δικογραφία που περιγράφει αναλυτικώς την πλούσια δράση τους.

Ειδικότερα οι ως άνω αλλοδαποί φέρεται να έχουν συμμετάσχει σε πλήθος διακεκριμένων κλοπών πολύτιμων αντικειμένων, χρημάτων και οχημάτων τόσο στο Λεκανοπέδιο Ιωαννίνων όσο και σε διάφορες άλλες περιοχές, προσμετρώντας πάνω από σαράντα (40) θύματα – παθόντες, ενώ μέρος της μη ανευρεθείσης λείας τους, εικάζεται σφόδρα ότι εξήχθη στη Γείτονα.

Η επίπονη και μεθοδική προσπάθεια του προσωπικού της Υ.Α Ιωαννίνων, ιδιαίτερα το τελευταίο χρονικό διάστημα, απέδωσε καρπούς προσδίδοντας μια ανάσα ανακούφισης τόσο στους συναδέλφους που κοπίασαν όλο αυτό το χρονικό διάστημα, όσο και στο κοινωνικό σύνολο δια της εμπέδωσης του αισθήματος Ασφάλειας και Τάξης.

Αξίζουν λοιπόν ΘΕΡΜΑ συγχαρητήρια, τόσο ο Διευθυντής όσο και το λοιπό προσωπικό της Υ.Α Ιωαννίνων, καθώς είναι "τοις πάσι" γνωστό, ότι τέτοιες υποθέσεις εξιχνιάζονται μόνο από ικανά, εξειδικευμένα και άρτια εκπαιδευμένα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας και κάτω από ένα υπερωριακό καθεστώς εργασίας που δεν γνωρίζει Σαββατοκύριακα, Αργίες, Άδειες και άλλες οικογενειακές υποχρεώσεις.

Το ελάχιστο λοιπόν που μπορεί να πει κανείς σε αυτούς τους εργαζομένους, είναι ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ, για την μεγάλη αυτή επιτυχία τους, η οποία ας μη λησμονούμε, περνά μέσα από πληθώρα εμποδίων, τόσο έλλειψης υλικοτεχνικού εξοπλισμού, όσο και ενός συνεχούς μεταβαλλόμενου ποινικοδικονομικού καθεστώτος.



Τέλος υπομνύουμε για μια ακόμη φορά, ότι οι Υπηρεσίες του Νομού Ιωαννίνων έχουν το πρόσθετο υπηρεσιακό βάρος της επιτήρησης και ελέγχου των Εξωτερικών Συνόρων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθήκον διόλου ευκαταφρόνητο, γεγονός που καθιστά απαραίτητη την ενίσχυση της περιοχής μας, τόσο από νέο και εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, όσο και από υλικοτεχνικό εξοπλισμό.



ΕΥΓΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΕΛΛΗΝΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕ !!!!!!


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Θεόδωρος ΚΟΛΙΟΠΑΝΟΣ
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Χριστόφορος ΚΟΛΙΟΣ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου