Σάββατο 30 Ιουλίου 2022

Δημοσκόπηση – σοκ από Τα Νέα προκαλεί ανεξήγητα φαινόμενα




Αυτόπτες μάρτυρες καταγγέλλουν δονήσεις στα μνήματα του Γκαίμπελς και του Τσαουσέσκου......

Σήμερα η γνωστή εφημερίδα Τα Νέα, μιλάμε για την εφημερίδα που κάποτε διαφήμιζε και το νερό του Καματερού, δημοσίευσε μία μεγάλη δημοσκόπηση στο πρωτοσέλιδο της. Μέχρι εδώ, τίποτα το περίεργο. Άλλωστε συχνά – πυκνά όλες οι εφημερίδες δημοσιεύουν δημοσκοπήσεις στο πρωτοσέλιδο.

Η συγκεκριμένη δημοσίευση όμως, κάνει ακόμα και τα κόκκαλα του Μπρέζνιεφ να τρίζουν. Διότι, η συγκεκριμένη δημοσκόπηση που κατέλαβε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας, δεν είναι δημοσκόπηση της εφημερίδας. Η συγκεκριμένη δημοσκόπηση που δημοσιεύθηκε σήμερα, 29 Ιουλίου στην εφημερίδα, δεν είναι καν του Ιουλίου!

Το πρωτοσέλιδο που θα μελετούν οι ιστορικοί του μέλλοντος προκειμένου να εξηγήσουν γιατί αφανίστηκε ένα έθνος με τόσες χιλιάδες χρόνια ιστορίας

Αντίθετα, πρόκειται για δημοσκόπηση που διενεργήθηκε πριν από δύο μήνες και δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Παραπολιτικά!

Θα πείτε, καλά, θεωρούν τους Έλληνες τόσο ηλίθιους ώστε να κάνουν τέτοια λαθροχειρία και να νομίζουν ότι θα εξαπατήσουν τους αναγνώστες τους;

Και όμως, ναι. Θεωρούν τους Έλληνες απολύτως ηλίθιους! Και ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν. Διότι η συγκεκριμένη δημοσκόπηση, έτσι όπως ήταν χτυπημένη στο πρωτοσέλιδο, αναγνώστηκε για παράδειγμα από το τρομερό δίδυμο του Σκάι, με διθυραμβικά σχόλια για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Νίκο Ανδρουλάκη!Η αρχική δημοσκόπηση που δημοσιεύθηκε μήνες πριν, σε άλλη εφημερίδα!

Εκστασιασμένοι ο κύριος Δημήτρης Οικονόμου και ο κύριος Άρης Πορτοσάλτε ανέλυαν την δημοσκόπηση, χωρίς φυσικά να ενημερώσουμε τους τηλεθεατές ότι πρόκειται για αναδημοσίευση – κονσέρβα και δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα που ζούμε σήμερα!

Και να καταλάβετε λοιπόν την σύλληψη και την ασυδοσία που υπάρχει στην Ελλάδα, εάν κάτι τέτοιο γινόταν από οποιαδήποτε εφημερίδα σε δημοκρατική χώρα, την επόμενη ημέρα απλούστατα θα σταματούσε να κυκλοφορεί, διότι οι πολίτες των πολιτισμένων χωρών έχουν αξιοπρέπεια. Και δεν δέχονται να τους συμπεριφέρονται ως ζώα.
Το τσίρκο ολοκληρώνεται με το λάθος της εφημερίδας, που γράφει ημερομηνία δημοσκόπησης 2002. Μπορεί φυσικά να το έκανε και επίτηδες. Τότε μεσουρανούσε το ΠΑΣΟΚ στην Κρήτη.

Αντίθετα, εμείς οι Έλληνες, οι εφευρέτες της επιστήμης και της πολιτικής σκέψης, έχουμε επιτρέψει στον κάθε νταβατζή και βαρόνο να μας θεωρεί πρόβατα για άρμεγμα. Και έτσι ακριβώς μας συμπεριφέρονται.

Απόδειξη, ότι η συγκεκριμένη εφημερίδα θα συνεχίσει κανονικά να κυκλοφορεί, ο κύριος Οικονόμου και ο κύριος Πορτοσάλτε θα συνεχίσουν κανονικά να εμφανίζονται σε τσάμπα δημόσια συχνότητα που τους έχει παραχωρήσει ο κύριος Μητσοτάκης και εμείς θα συνεχίσουμε να απορούμε γιατί η πατρίδα μας εξοντώνεται βιολογικά και οικονομικά.

Είναι τέτοια η βαρύτητα της ενέργειας, που δεν θα πρέπει να απορήσουμε εάν την καταδικάσει ο Κιμ Γιόνγκ Ουν.

Το θέμα το ανέδειξε το κορυφαίο E-tetradio








newsbreak.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου