Σάββατο 30 Ιουλίου 2022

America’s Frontline Doctors: Εκατομμύρια Αμερικανοί θα διαγνωστούν με AIDS εξαιτίας των εμβολίων!!!





Η Δρ Elizabeth Eads η οποία εντάχθηκε στους America’s Frontline Doctors και προειδοποίησε ότι εκατομμύρια Αμερικανοί θα διαγνωστούν με AIDS. Σύμφωνα με την γιατρό, αυτή η κατάσταση θα προκληθεί από τα εμβόλια για τον κορωνοϊό.

«Ναι, βλέπουμε επίκτητη ανοσοανεπάρκεια που σχετίζεται με το εμβόλιο στο νοσοκομείο τώρα από την τριπλή δόση… Είναι παρενέργεια του εμβολίου και δεν είμαστε πραγματικά σίγουροι πώς να το αντιμετωπίσουμε. Προσπαθούμε να χρησιμοποιήσουμε ό,τι μπορούμε να σκεφτούμε για να ενισχύσουμε τον αριθμό των CD4 και CD8 και να αντιστρέψουμε αυτήν την κατάρρευση, αυτήν την καταστροφή της κατάρρευσης του ανοσοποιητικού. Είναι πολύ εντυπωσιακό», είπε η Eads, σύμφωνα με το thetruereporter.

Η Δρ. Eads εξήγησε επίσης ότι όσο περισσότερες δόσεις κάνουμε, τόσο χειρότερα εμφανίζονται τα αυτοάνοσα και νευροεκφυλιστικά συμπτώματά μας. Σύμφωνα με αυτήν, η τρίτη δόση είναι η «φονική βολή (Kill Shot)».

«Το Kill Shot, το Money Ball ή όπως αλλιώς θέλετε πείτε το. Είναι απλώς καταστροφικό για το ανοσοποιητικό σύστημα, και θα σας πω γιατί. Αν κοιτάξετε την πρόσφατη μελέτη του Στάνφορντ, και θα διαβάσω μόνο μερικές φράσεις από τη μελέτη του Στάνφορντ: «Η πρωτεΐνη ακίδας στα εμβόλια CV19 για την οποία όλοι μιλούν ονομάζεται Lentivirus. Το Lenti περιέχει έναν συνδυασμό HIV, τύπου 1 έως 3, SRV/1, που είναι AIDS, MERS και SARS.»

«Στη μελέτη του Stanford, ο πιο γνωστός Lentivirus είναι το παθογόνο της ανθρώπινης ανοσοανεπάρκειας, το οποίο προκαλεί AIDS. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο βλέπουμε αυτοάνοση και νευροεκφυλιστική πτώση μετά τον εμβολιασμό για Covid, ειδικά της αναμνηστικής… Αλλάζει οριστικά το γονιδίωμα του κυττάρου. Αυτός είναι ο λόγος που αυτό είναι τόσο τρομακτικό για εμάς στην ιατρική κοινότητα. Απλώς δεν ξέρουμε πώς να επιτεθούμε σε αυτό».

«Αυτό είναι ο Spike Lentivirus. Αποτελείται από HIV και AIDS μαζί με SARS και MERS», τόνισε. «Γι’ αυτό οι εμβολιασμένοι είναι τόσο άρρωστοι. Γι’ αυτό κυριαρχούν στα νοσοκομεία και για την ασθένεια Covid».

Η ίδια πρόσθεσε ότι: «Πιστεύω ότι από τον Απρίλιο έως το καλοκαίρι θα αρχίσετε να βλέπετε όλο και περισσότερες περιπτώσεις AIDS, κυρίως σε άτομα 18 έως 39 ετών. Και οι 40άρηδες και οι 50άρηδες πιθανότατα θα ξεκινήσουν να βλέπουν το ανοσοποιητικό τους σύστημα να καταρρέει τον επόμενο χρόνο».

Η Δρ. Eads είναι γιατρός οστεοπαθητικής ιατρικής από τη Φλόριντα. Αυτό το κάνει εδώ και 25 χρόνια. Στη συνομιλία της με τον Greg Hunter από το USA Watchdog, άτομα που υποβλήθηκαν σε τριπλό εμβολιασμό εμφανίζουν συμπτώματα AIDS. Αυτή και άλλοι γιατροί προσπαθούν να βρουν τη σωστή θεραπεία για αυτούς τους ανθρώπους. Χρησιμοποιούν υδροξυχλωροκίνη, ιβερμεκτίνη, αντιπαρασιτικά και άλλες παρόμοιες θεραπείες, αλλά τίποτα από αυτά δεν φαίνεται να λειτουργεί. Πρέπει να βρουν άλλες εναλλακτικές λύσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου