Τετάρτη 27 Ιουλίου 2022

Βόμβα: Ο Π.Ο.Υ παραδέχεται, πως όσοι κάνουν το εμβόλιο κατά της ευλογιάς των πιθήκων αποτελούν μέρος πειράματος για τη συλλογή δεδομένων! (βίντεο)





Όταν ο ίδιος ο ΠΟΥ παραδέχεται πως: όσοι κάνουν το εμβόλιο κατά της ευλογιάς των πιθήκων θα αποτελούν μέρος κλινικής δοκιμής για τη συλλογή δεδομένων ως προς την αποτελεσματικότητά του, τότε τα εμβόλια αυτα αποτελούν μέρος ενός πειράματος με άγνωστα αποτελέσματα.

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε να λένε ξεκάθαρα πως έχουν “αβεβαιότητες” για την αποτελεσματικότητα αυτών των εμβολίων, γιατί δεν έχουν χρησιμοποιηθεί σε αυτή την κλίμακα στο παρελθόν και χορηγούνται στο πλαίσιο μελετών και κλινικών δοκιμών πάνω σε ανυποψίαστους ανθρώπους!

Το άλλο ερώτημα που προκύπτει, είναι πως γίνεται να έχουν παραγγείλει τόσες εκατομμύρια δόσεις για ένα εμβόλιο που δεν ξέρουν αν λειτουργεί και δεν έχουν κάνει ούτε καν κλινικές μελέτες και μάλιστα απο το 2019!!!!

Αυτά τα εμβόλια έχουν εγκριθεί απο τον FDA (που είχε προβλέψει την ευλογιά των πιθήκων), μιας μέχρι τότε ανύπαρκτης αρρώστιας και ενέκρινε το εμβόλιο το 2019, πριν ακόμα κι απο την “πανδημία” του Covid19. Τότε η κυβέρνηση των ΗΠΑ είχε αγοράσει 13 εκκατομύρια απο αυτά τα εμβόλια!



Το θλιβερό είναι πως στο Brooklyn της Νέας Υόρκης ήδη εκατοντάδες (κυρίως ομοφυλόφιλοι άντρες) περιμένουν στην ουρά για τη δόση τους !






Μετάφραση Κλαίρη Πολενάκη

Πηγή anazitiseis.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου