Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022

Ο Κουτσομπόλης προτείνει.. Ελαστικά Γκόλιας Σμύρνης 5 Μπάφρα - στα Ιωάννινα.



Elastika-Golias - Ελαστικά Γκόλιας 

- Εμπόριο και επισκευή ελαστικών 

- Σμύρνης 5 Μπάφρα Ιωαννίνων 45500 Ιωάννινα 

- τηλ: 2651 092610 - Fax: 26510-94124 

- E-mail: golias.tyres@yahoo.gr 



GOLIAS TYRES

Ασφάλεια και αξιοπιστία σε φιλικές τιμές!!!






Η Εταιρεία μας δραστηροποιείται στο χώρο των ελαστικών από το 2010. Ξεκινήσαμε σε έναν μικρό χώρο και με την δική σας υποστήριξη και εμπιστοσύνη καταφέραμε να εδραιωθούμε σε έναν μεγαλύτερο υπερσύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο χώρο με σκοπό την καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.


Εν συνεχεία ανοίξαμε το 2ο κατάστημα στην άλλη πλευρά της πόλης για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.



Στις εγκαταστάσεις μας διαθέτουμε τελευταίας τεχνολογίας ειδικά μηχανήματα όπως Ευθυγράμμιση Blacktech 2016, Ζυγοστάθμισης Bluelight Corchi 2015, εξασφαλίζοντας έτσι την καλύτερη και ασφαλέστερη εξυπηρέτησή σας.



Στους χώρους μας θα βρείτε όλες τις επώνυμες εταιρείες στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς αρκεί να μας επισκεφτείτε για να το διαπιστώσετε.




Απολαμβάνοντας λοιπόν τον καφέ σας στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους μας η αντικατάσταση των ελαστικών σας γίνεται πιο εύκολη και πιο ευχάριστη από ποτέ.


Η εταιρεία μας διαθέτει 3 κινητές μονάδες οι οποίες δραστηροποιούνται στην ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων 24 ώρες το 24ώρο με επαγγελματισμό, ταχύτητα και σε προσιτές τιμές.

Είναι πλήρως εξοπλισμένες με υπερύσχρονα εργαλεία και μηχανήματα τελευταίας γενιάς και μπορούν να έρθουν οπουδήποτε και αν βρίσκεστε και να σας αντικαταστήσουν/επισκευάσουν τα ελαστικά σας άμεσα και οικονομικά.

Αν χρειαστεί λοιπόν να επισκευάσετε κάποιο ελαστικό και είναι αδύνατη η μετακίνηση του οχήματός σας κανένα πρόβλημα! Μία από τις κινητές μας μονάδες θα βρεθεί σύντομα κοντά σας!





























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου