Τετάρτη 27 Ιουλίου 2022

O Κουτσομπόλης προτείνει... Welcome Stores (ΗΛΕΚΤΡΑΓΟΡΑ) ... στα Ιωάννινα...


Welcome Stores (ΗΛΕΚΤΡΑΓΟΡΑ) 

- Διεύθυνση: Χρ. Κατσάρη 20, Ιωάννινα 

Τηλέφωνο: 2651083555 - 6932335036 

E-Mail: ilektragora@welcomestores.gr


Η Ηλεκτραγορά ΑΕ Ιωαννίνων, λειτουργεί εδώ και 10 χρόνια με αυτήν την επωνυμία, και διαθέτει δύο καταστήματα ηλεκτρικών συσκευών στα Ιωάννινα. Προήλθε από τη συγχωνευση δύο τοπικών καταστημάτων των Ιωαννίνων που εξυπηρετούσαν το καταναλωτικό κοινό της πόλης για πάνω από 30 χρόνια. Από το 2012 η Ηλεκτραγορά αποτελεί μέλος της Welcome Stores, της πιο δυναμικά αναπτυσσόμενης ελληνικής αλυσίδας ηλεκτρικών.




Η Ηλεκτραγορά Ιωαννίνων διαθέτει μία ευρεία γκάμα ηλεκτρικών συσκευών:
-Μεγάλες οικιακές συσκευές (π.χ. κουζίνες, πλυντήρια, στεγνωτήρια, ψυγεία, καταψύκτες)
-Εντοιχιζόμενες συσκευές (π.χ. φούρνοι, εστίες, απορροφητήρες, πλυντήρια πιάτων)
-Συσκευές κλιματισμού/ψύξης/θέρμανσης (π.χ. κλιματιστικά, ηλιακοί και ηλεκτρικοί θερμοσίφωνες, θερμαντικά, ανεμιστήρες, αφυγραντήρες)
-Συσκευές τεχνολογίας (π.χ. τηλεοράσεις, home-cinema, hi-fi, smartphones, laptops, tablets, actioncams, gps, φωτογραφικές μηχανές, βιντεοκάμερες, dvd players)


-Συσκευές smart home (π.χ. ip κάμερες, λαμπτήρες wifi, ολοκληρωμένα συστήματα smart home)
-Συσκευές για σκούπισμα και σιδέρωμα (π.χ. σκούπες με σακούλα, σκούπες με κάδο, , σκούπες stick, σκουπάκια χειρός, σίδερα ατμού, γεννήτριες σιδερώματος, πρέσσες)
-Οικιακές μικροσυσκευές κουζίνας (π.χ. μίξερ, μπλέντερ, κουζινομηχανές, τοστιέρες, βραστήρες, καφετιέρες, φριτέζες, ατμομάγειρες, αρτοπαρασκευαστές)
-Συσκευές προσωπικής φροντίδας (π.χ. ξυριστικές/κουρευτικές μηχανές, αποτριχωτικά, ζυγαριές)
-Μαγειρικά σκεύη



Με γνώμονα την ποιότητα, τις προσιτές τιμές, την εξειδίκευση και την καλή εξυπηρέτηση, η Ηλεκτραγορά Welcome Stores συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο των ηλεκτρικών και είναι σε θέση να προσφέρει στους πελάτες της εκείνα τα προϊόντα που καλύπτουν στο ακέραιο τις απαιτήσεις τους, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.



Το site ilektragora.shop αποτελεί την ψηφιακή προέκταση των φυσικών καταστημάτων μας και δίνει τη δυνατότητα στον καταναλωτή να μας επισκέπτεται 24 ώρες το 24ώρο και όλες τις ημέρες της εβδομάδας και να πραγματοποιεί τις αγορές του με εύκολο και ασφαλή τρόπο. Σταδιακά το site μας θα εμπλουτιστεί με όλες τις κατηγορίες προϊόντων που διατίθενται και στα φυσικά μας καταστήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου