Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

Συντονιστική Επιτροπή Ανεξάρτητοι Έλληνες Ιωαννίνων


Συντονιστική Επιτροπή Ανεξάρτητοι Έλληνες Ιωαννίνων



Υπεύθυνος Συνδικαλισμού Οικονόμου Χρήστος
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά από επικοινωνία πού είχαμε με τον Πρόεδρο των Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ιωαννίνων Κύριο Κίτσιο Κωνσταντίνο αναφερόμενος στα προβλήματα τού κλάδου τους μας τόνισε τα εξείς,
η συγκυβέρνηση αποφάσισε με ένα άρθρο στο δήθεν πολυνομοσχέδιο να μην περικόψει κρατικές δαπάνες, αλλά να βάλει «χέρι» στα ταμεία των ενστόλων
τα ταμεία αυτά έχουν δημιουργηθεί από τους ίδιους. Είναι τα χρήματα που οι ίδιοι οι αστυνομικοί, έχουν τοποθετήσει από το μισθό τους σε ιδιωτικό λογαριασμό. Και έρχονται σήμερα η συγκυβέρνηση και η τρόικα και ληστεύουν τις αποταμιεύσεις των ενστόλων μετά από την πολιτική εξαθλίωσής τους.
Ζητάνε την παραμονή του Ασφαλιστικού ταμείου τους όπως είναι και να μην πάει υπό

την εποπτεία του ΕΤΕΑ γιατί παρά το κούρεμα πού δέχτηκε μετά από μελέτες πού έγιναν είναι παρόλα αυτά βιώσιμο.
Με την τροπολογία που θέλουν να περάσουν πάνε να καλύψουν την τρύπα των 140 εκατομμυρίων του ενιαίου ταμείου. Αυτό είναι αντισυνταγματικό και δεν πρέπει να περάσει.
Αναφερόμενος στην θετική απόφαση του ΣΤΕ για την επαναφορά των μισθών στα επίπεδα του 2012 είπε πως ακόμη δεν έχουν καμία απάντηση από τον Υπουργό αλλά και ούτε τους δέχτηκε ώστε να βρούνε μία λύση πού να μπορεί να είναι εφικτή,μιάς και οι συνάδελφοί του καταλαβαίνουν την δυσκολία που περνάει η Πατρίδα μας.
Είναι ντροπή να βάζουν αυτή τη στιγμή οι κυβερνώντες συναδέλφους των αστυνομικών να απαγορεύουν την είσοδο στα σωματεία για να επιδώσουν το ψήφισμά τους, όπως έχουν δικαίωμα όλοι οι Έλληνες πολίτες.
Ακόμη παρά της διαβεβαιώσεις πού είχαν ότι θα μειωθούν οι μετακινήσεις πρός τον Έβρο τών συναδέλφων του μετά το Προεδρικό Διάταγμα όχι μόνο δεν μειώθηκαν αλλά είχαν και αύξηση τών μετακινήσεων και αυτή την στιγμή 54 συνάδελφοί τους είναι με απόσπαση στόν Έβρο παρά το τεράστιο πρόβλημα
τών ναρκωτικών πού υπάρχει στήν περιοχή μας και είναι ανεξέλεγκτα.

Ως Ανεξάρτητοι Έλληνες θα είμαστε πάντα δίπλα στους δίκαιους αγώνες τών σωμάτων ασφαλείας και θα δώσουμε όλοι μαζί τον αγώνα για να δικαιωθούν.
Όλοι μαζί μπορούμε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου