Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

Άρτα: Εκτεταμένες, εργασίες βελτίωσης του οδικό Δίκτυο της Π.Ε. Άρτας





Σε εκτεταμένες, συνδυαστικές, εργασίες βελτίωσης και αποκατάστασης φθορών στο Εθνικό Οδικό Δίκτυο της Π.Ε. Άρτας, αποφάσισε η Περιφέρεια με αποφάσεις που έλαβε στη χθεσινή της συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή που συνεδρίασε με την προεδρία του Περιφερειάρχη κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη...

Συγκεκριμένα:
- Εγκρίθηκε η διάθεση τεσσάρων πιστώσεων από 150.000 ευρώ η κάθε μία για τη συντήρηση του εθνικού οδικού δικτύου: Φιλιππιάδα- Πρέβεζα, Ε.Ο. Ιωαννίνων- Άρτας, Ε.Ο. Άρτας- Τρικάλων και Ιωαννίνων - Κακαβιάς.


Εγκρίθηκε η δημοπράτηση των έργων:


- «Εγκατάσταση οδικού ηλεκτροφωτισμού σε 2 σημεία επί της ΕΟ Άρτας-γέφυρας Καλογήρου», προϋπολογισμού 95.000 ευρώ


Αναδείχτηκε ο ανάδοχος για το έργο:


- Ε.Ο. Ιωαννίνων – Άρτας & Ε.Ο. Άρτας – όρια νομού Τρικάλων. Ανάδοχος: Ιωάννης Δ. Λάμπρης - Γεωπόνος.


Εκτός των ανωτέρω από την Οικονομική Επιτροπή ελήφθησαν αποφάσεις και για εργασίες βελτίωσης σε τμήματα του επαρχιακού οδικού δικτύου και συγκεκριμένα:


Αναδείχθηκαν ανάδοχοι για τα έργα:


- «Βελτίωση και αποκατάσταση βατότητας του δρόμου Δημαριό – Κομπότι ΠΕ Άρτας» προϋπολογισμού 200.000 ευρώ. Ανάδοχος: Κατασκευαστική Χαρμπης & ΣΙΑ Ο.Ε.


- «Προμήθεια και τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας σε επικίνδυνα σημεία του οδικού δικτύου ΠΕ Άρτας» προϋπολογισμού 60.000 ευρώ. Ανάδοχος: Οικονόμου Γεώργιος του Συμεών.


Τέλος, εγκρίθηκε η δημοπράτηση έργου για "συντήρηση Ηλεκτροφωτισμού Οδικού Δικτύου ΠΕ Άρτας για το έτος 2017» προϋπολογισμού 10.000 ευρώ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου