Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

Συνελήφθησαν δύο υπήκοοι Αλβανίας, κατηγορούμενοι για κλοπές και παράνομη είσοδο στη χώρα








Εξιχνιάστηκαν μια υπόθεση κλοπής μοτοποδηλάτου, δύο κλοπές από κατάστημα και Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο καθώς και μία απόπειρα κλοπής από διαμέρισμα
Συνελήφθησαν, χθες (28-03-2018) τα ξημερώματα στην πόλη των Ιωαννίνων, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 32 και 44 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Αλλοδαπών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δύο αλλοδαπούς να επιβαίνουν σε δίκυκλο μοτοποδήλατο, το οποίο όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, είχαν αφαιρέσει νωρίτερα από την πόλη των Ιωαννίνων.

Επίσης, από τη διενεργούμενη προανάκριση διαπιστώθηκε ότι οι δύο συλληφθέντες διέπραξαν κατά το χρονικό διάστημα από 24 έως 28-03-2018 στα Ιωάννινα τις παρακάτω κλοπές:

· κατά το χρονικό διάστημα από 24 έως 26-03-2018, διέρρηξαν διαμέρισμα, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσουν κάτι,

· το μεσημέρι της 26-03-2018, αφαίρεσαν από αυτοκίνητο μία γυναικεία τσάντα, που περιείχε χρηματικό ποσό και προσωπικά έγγραφα,

· βραδινές ώρες της 27/28-03-2018, διέρρηξαν κατάστημα, απ’ όπου αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και είδη οικιακής χρήσης.

Κατασχέθηκε το κλεμμένο μοτοποδήλατο το οποίο και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Οι συλληφθέντες, οι οποίοι στερούνται νομιμοποιητικών εγγράφων εισόδου παραμονής στη χώρα, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου