Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

Ο ''γίγαντας της διπλωματίας'' υφυπ. Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ, έγραψε ιστορία...ΚΑΠΟΙΟΣ απο την κυβερνηση μπορει να μας ΠΕΙ ΠΟΙΑ ειναι τα κερδη απο τα τουριστικα ταξιδια του ΚΟΥΙΚ????




Κάνει το 50ο ταξίδι, με επίσκεψη στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, αφού τώρα η Ελλάδα κατακτά και το διάστημα.



Μπορεί το υπουργείο Εξωφρενικών Ελλάδας (γνωστό και ως Εξωτερικών), υπό την ηγεσία του ''μάγου της διπλωματίας'' ...
Νίκου Κοτζιά να μην έχει πολιτική γιά τον απόδημο Ελληνισμό ή να ασχολείται μαζί του, αλλά ο αρμόδιος υφυπουργός γιά τους Απόδημους, ο Τέρενς, διαπρέπει σε τουριστικά ταξίδια (40 συνολικά σε 16 μήνες, το ''Κ'' τα καταγράφει όλα), μαζί με συνεργάτες, με κρατικό χρήμα (και ημερήσια αποζημίωση), διαπρέπει σε ''βαθυστόχαστες'' δηλώσεις περί ''ανέμων και υδάτων'', σε ''εξαγγελίες'' χωρίς ουσία-νόημα και λοιπά συναφή, που πιστοποιούν ότι δίκαια η Ελλάδα προοδεύει, ''σκίζει'' και πετά: Σκίζει ''μνημόνια'', πετά οικονομικά, πετά στο διάστημα, πετά γενικά.
Και το υπουργείο Εξωτερικών, φυσικά, πετά. Είναι ''φευγάτο'' σε άλλους κόσμους, εξάγοντας την μοναδική, ανεπανάληπτη, παγκόσμιας ακτινοβολίας εξωτερική του πολιτική και διπλωματία, αφού, όπως δηλώνει και ο σοβαροφανής υπουργός Εξωτερικών, ''η Ελλάδα διαθέτει υψηλή διπλωματική χωρητικότητα''. Και η ''χωρητικότητα'' αυτή πιστοποιείται από την αχτύπητη τετράδα, που αποτελεί την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εξωφρενικών και ''παίζει την διπλωματία και εξωτερική πολιτική, με τα δάχτυλα'': Κοτζιάς, Κατρούγκαλος, Αμανατίδης, Κουίκ. Δηλαδή, ότι καλύτερο διαθέτει το ''υψηλών προδιαγραφών, με υψηλό επίπεδο'' πολιτικό-κομματικό στερέωμα Ελλάδας. Και μην ακούτε τους ζηλόφθονες, αντικυβερνητικούς και κακούς, που ισχυρίζονται ότι ''με τέτοια αχτύπητη τετράδα, φυσικό είναι να βάζουμε αυτογκόλ και να μας κάνουν πλάκες Σκοπιανοί, Αλβανοί, Τούρκοι''.
Ως απόδημος Ελληνισμός είμαστε ''υπερήφανοι'' γιά το παγκόσμιο-ιστορικό ρεκόρ του υφυπ. Τέρενς Κουίκ, που τιμά τις θυσίες των βαρειά φορολογούμενων Ελλήνων, οι οποίοι με τέτοια ανάπτυξη (ταξιδιωτική και διαστημική), θα αισθάνονται, σίγουρα, ευτυχεσμένοι.
Με τέτοια οικονομική και διαστημική ανάπτυξη, με ''συνωστισμό'' ξένων επενδυτών στο υπουργείο ''Ανάπτυξης και Μίζας'', η Ελλάδα ήταν φυσικό και αναμενόμενο, να μετεξελιχτεί, αναβαθμιζόμενη από ''Ψωροκώσταινα'' σε ''Τσιπροκώσταινα''.
Σε ότι αφορά τα περί ''παιδιά δεν έχουν να φάνε στην Ελλάδα'' και ''οι 'Ελληνες φορολογούνται βαρειά γιά να κάνει τουριστικά ταξίδια στο εξωτερικό ο κάθε Τέρενς'', αυτά είναι σίγουρα ''Fake News'', που στόχο έχουν να θίξουν το ''ηθικό πλεονέκτημα της εθνοσωτήριας συγκυβέρνησης''.
Ευχόμαστε στον πρωθυπουργό (τον οποίον συγχαίρουμε γιά τις επιλογές του σε ότι αφορά τα μέλη της κυβέρνησής του), στην κυβέρνηση, στο υπουργείο Εξωφρενικών και στον υφυπουργό Τέρενς, με το καλό και το 50ο ταξίδι του στον ''Διεθνή Διαστημικό Σταθμό'', που σίγουρα θα μείνει στην ιστορία και θα πιστοποιήσει την ''κατάκτηση του διαστήματος'' από την Ελλαδάρα μας (αφού με τέτοια ανάπτυξη δεν την χωρά η γη), την οποίαν υπερήφανα εξαγγέλλει ο ''εγκεφαλικός'' και διαστημικά ''φευγάτος'', digital υπουργός, Ν. Παππάς.
Συγχαίρουμε δημόσια τον Τέρενς γιά την ''κινητικότητά'' του. Δεν κάθεται σε ένα γραφείο, αλλά πετάει, αφού ''λεφτά υπάρχουν''. Δεν είναι σαν τους προκατόχους του, τους αργόσχολους, κρατικοδίαιτους τεμπέληδες, που, όλοι μαζί, συνολικά, έκαναν μόνο 40 ''τουριστικά ταξίδια'' με κρατικό χρήμα, στο εξωτερικό, σε 10 χρόνια. Ο Τέρενς, απόδειξε ότι η Ελλάδα διαθέτει τώρα ''υψηλή διπλωματική χωρητικότητα''. Αυτό που μας απογοητεύει είναι ότι δεν του έχει διατεθεί ένα από τα ''πρωθυπουργικά αεροσκάφη'' γιά αποκλειστική χρήση στα συχνά ταξίδια του.
Σημ.: Καταλαβαίνουμε και καταννοούμε την κατάθλιψη της τουρίστριας υπουργίνας Τουρισμού. Την ξεπέρασε ο Τέρενς σε ταξίδια στο εξωτερικό.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου