Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΒΡΥΣΟΥΛΑ Η Δημοτική Αρχή συζητά με τους πολίτες











Στη Βρυσούλα, μια από τις πιο παλιές και ιστορικές γειτονιές του Δήμου Ιωαννιτών, βρέθηκαν το 


απόγευμα της Δευτέρας στελέχη της Δημοτικής Αρχής Ιωαννίνων με επικεφαλής το Δήμαρχο, Θωμά Μπέγκα.

Εκεί είχαν συνάντηση με τον Πολιτιστικό Σύλλογο, εκπροσώπους Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων και πολίτες, με τους οποίους συζήτησαν για ζητήματα που τους αφορούν, με τη Δημοτική Αρχή να τονίζει πως στόχος της είναι να συζητήσει και να σχεδιάσει μαζί τους ώστε να γίνει πιο αποτελεσματική.



Αυτό που τονίστηκε από την πλευρά των κατοίκων είναι πως μέχρι σήμερα η Δημοτική Αρχή έχει αποδείξει ότι επιζητά την επαφή με τους δημότες, δεν τους θυμάται μόνο προεκλογικά, αλλά είναι προσηλωμένη στη φιλοσοφία της για ενεργή συμμετοχή των πολιτών. 


Από την πλευρά του ο Δήμαρχος αφού ανακοίνωσε μια σειρά παρεμβάσεων που έχουν γίνει ή προγραμματίζονται στην περιοχή όπως η ολοκλήρωση της κατασκευής της οδού Αριστοτέλους, και καθέτων σε αυτή (Ψαρών, Αγίας Παρασκευής κα), η διάνοιξη της οδού Ρόζας Ιμβριώτη, η ανακατασκευή της οδού Παπαναστασίου, η δημοπράτηση της αναβάθμισης της πλατείας, η ολοκλήρωση της παιδικής χαράς, καθώς και παρεμβάσεις σε πεζοδρόμια και τον ηλεκτροφωτισμό οδών της περιοχής, υπογράμμισε ότι η επίσκεψη στη Βρυσούλα εντάσσεται στο πλαίσιο μιας συνολικής προσπάθειας που κάνει η Δημοτική Αρχή σε όλο τον Καλλικρατικό Δήμο, προκείμενου να δώσει λύση στα καθημερινά προβλήματα των δημοτών και γι' αυτό το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν κι άλλες συναντήσεις σε κάθε γωνιά του Δήμου.

“Σήμερα βρισκόμαστε στη Βρυσούλα. Πριν λίγο διάστημα ήμασταν το Δροσοχώρι, και σύντομα θα βρεθούμε σε κάθε γωνιά του Δήμου μας για να συνομιλήσουμε με τους συνδημότες μας. Γιατί για εμάς αυτή η σχέση που έχουμε δημιουργήσει μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Χαίρομαι ιδιαίτερα για τη συζήτηση που είχαμε και την ανταλλαγή απόψεων.

Αυτό άλλωστε θέλουμε απ' όλους σας. Ενεργό συμμετοχή στα κοινά για να εργαστούμε για το καλό του Δήμου μας”, είπε μεταξύ άλλων ο κ. Μπέγκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου