Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

ΓΕNIKH ΠEΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΠΕΙΡΟΥ: ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ




 
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ



Σύλληψη αλλοδαπού φυγόποινου

Συνελήφθη, χθες (29-03-2018) το απόγευμα στον Αμπελώνα Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, ένας 42χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, ποινής φυλάκισης οκτώ μηνών, για σωματική βλάβη από αμέλεια και παραβάσεις του ΚΟΚ.

Σύλληψη δύο αλλοδαπών για παράνομη είσοδο και καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθησαν, χθες (29-03-2018) το βράδυ στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, δύο 25χρονοι υπήκοοι Αλβανίας, οι οποίοι είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα ενώ σε βάρος τους εκκρεμούσαν μέτρα απαγόρευσης εισόδου σε έδαφος Schengen. Επιπρόσθετα, σε βάρος του ενός αλλοδαπού εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΤΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες (29-03-2018) το βράδυ στην Άρτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 49χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (112) ναρκωτικά χάπια, για τα οποία στερούνταν ιατρικής συνταγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου