Κυριακή 3 Ιουλίου 2022

Ο Τέλλογλου καλεί τον Σαμαρά να ρίξει τον Μητσοτάκη;





Ο δημοσιογράφος που εκτόξευε λάσπη κατά της Ελένης Τουλουπάκη, σήκωσε ένα εξαιρετικά περίεργο tweet...

Τι θέλει να πει ο ποιητής;

Ο δημοσιογράφος Τέλλογλου είναι αυτός που με την Μάνδρου διέδωσαν τις ψευδείς φήμες αναφορικά με το βούλευμα του ανώτατου δικαστικού συμβουλίου για την υποτιθέμενη σκευωρία Novartis. Έσπευσε κι αυτός βέβαια να ζητήσει συγγνώμη, όπως έκανε και η Ιωάννα Μάνδρου, επιβεβαιώνοντας όμως ότι και οι δύο δημοσιογράφοι είχαν μία περίεργη επαφή με ανώτατες δικαστικές πηγές, αναφορικά μάλιστα με απόρρητες δικαστικές διαδικασίες, ανώτατου επιπέδου.

Ο Τέλλογλου είχε πρωτοστατήσει και στην εκτόξευση λάσπης κατά της έντιμης εισαγγελέως Ελένης Τουλουπάκη, αναδεικνύοντας ένα ανύπαρκτο σκάνδαλο σχετικά με το σπίτι στο οποίο διαμένει. Σκάνδαλο για το οποίο ο Σκάι αναγκάστηκε να βγει και να ανακαλέσει.

Ως ακάματος μπετατζής λοιπόν με ειδικότητα τη λάσπη, ο Τάσος Τέλλογλου επανέρχεται με ένα εξαιρετικά περίεργο tweet, το οποίο εάν το διαβάσει κανείς, οδηγείται στο συμπέρασμα ότι το δημοκρατικό μας πολίτευμα είναι διάτρητο.Η διάψευση του Σκάι στο ρεπορτάζ του Τέλλογλου για την Ελένη Τουλουπάκη

Έγραψε συγκεκριμένα αναφερόμενος στην απόφασή του δικαστικού συμβουλίου που πέταγε στα σκουπίδια την άθλια μεθοδευση μετατροπής του μεγάλου σκανδάλου Novartis σε σκευωρία:

«Ξέρω οτι οι 10 πολιτικοι που κατηγορηθηκαν για τη Νοβαρτις εχουν εκτος απο καρριερα και αξιοπρεπεια .Ελπιζω οτι θα την εκφρασουν προς την κυβερνηση και την “ανεξαρτητη”δικαιοσυνη με τροπο που δεν θα επαναληφθει η χθεσινοβραδυνη κωμωδία».

Μπορεί ο όρος «αξιοπρέπεια» που χρησιμοποιεί ο Τέλλογλου, αναφερόμενος μεταξύ άλλων και στον Άδωνι Γεωργιάδη, να παραπέμπει σε χιουμοριστικό ευθυμογράφημα. Αφού μόνο ένα σκληρό τρολ θα μπορούσε να γράψει ότι ένας πολιτικός σαν τον Άδωνι έχει «αξιοπρέπεια». Ο άνθρωπος άλλωστε τα τελευταία 12 χρόνια γλύφει ανελλιπώς εκεί που έχει φτύσει.

Και όμως την ανάρτηση του Τέλλογλου δεν είναι χιουμοριστική, είναι σοβαρή. Κι αν την διαβάσει κάποιος έχει πολύ προσεκτικά, καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η δικαιοσύνη είναι διάτρητη και ελεγχόμενη από την κυβέρνηση, με την βεβαιότητα ότι η κυβέρνηση κρύβεται πίσω από το ράπισμα στον Σαμαρά και την παρέα του.

Σε τι ακριβώς ελπίζει λοιπόν ο Τέλλογλου; Ότι ο Σαμαράς θα ρίξει πάλι μία κυβέρνηση Μητσοτάκη, επειδή η δικαιοσύνη αποκάλυψε για άλλη μια φορά ότι είναι πολιτικά φαύλος; Διότι η πολιτική καριέρα του Σαμαρά στην οποία αναφέρεται ο Τέλλογλου, είναι συνυφασμένη με την φαυλότητα και την αναξιοπρέπεια.

Αναμένουμε με ενδιαφέρον να δούμε εάν και κατά πόσο θα δικαιωθεί ο Τέλλογλου.

Ας θυμηθούμε και ένα σύντομο βίντεο που δείχνει την «αξιοπρέπεια» του  Άδωνι:






newsbreak.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου