Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019

Τι παιχνιδι ειναι τουτο που στηνουν????Γ.Τράγκας: «Κάθε ελληνικό σπίτι πρέπει να έχει όπλα – Φοβάμαι την δολιότητα της Μέρκελ»




Που μας πανε καποιοι???Σε εμφυλιο??σε ακροτητες?ΕΤΣΙ θα πουληθει καλυτερα το ΑΙΓΑΙΟ???



Ο Γιώργος Τράγκας μίλησε για τα εθνικά θέματα, την οικονομία και την στάση των ...Ελλήνων πολιτικών στην ραδιοφωνική του εκπομπή.

«Όλες οι εφημερίδες αναφέρονται στην βουλιμία και την αρπακτικότητα του Ερντογάν. Η γαλλική “Figaro” γράφει ότι στην ατζέντα του Ερντογάν είναι η
ανασύσταση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Ο πρόεδρος της Τουρκίας δεν έχει συμμάχους και το ελληνικό ΥΠΕΞ πρέπει να δέσει τις συμμαχίες με τις χώρες της Μεσογείου. Οι κινήσεις του Μητσοτάκη είναι προσεκτικές και ψύχραιμες, αλλά φοβάμαι την δολιότητα της Γερμανίας και της κ. Μέρκελ. Είναι θέμα χρόνου να ανατραπεί ο Σάρατζ στην Τρίπολη.
Πόσα μέτωπα θα αντέξει ο Ερντογάν; Πρέπει να είμαστε μια γροθιά με το Ισραήλ, τους Κούρδους, την Αίγυπτο και να δείξουν Ιταλοί και Γάλλοι την αλληλεγγύη τους. Ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να πείσει τους Γερμανούς ότι είναι προς το συμφέρον τους να προστατέψουν τα σύνορα της νότιας Ευρώπης. Ειδικά τώρα που με το Brexit θα εκδηλώσουν κι άλλες χώρες τάσεις φυγής από την γερμανοκρατούμενη Ευρώπη.
Κάθε ελληνικό σπίτι πρέπει να έχει όπλα. Να δημιουργηθούν ομάδες εθνοφυλακής και πολιτοφυλακής για να οχυρώσουμε τα νησιά μας! Ο Μητσοτάκης προσπαθεί να οχυρώσει με αντιμνημονιακές ασπιρίνες τον ελληνικό λαό. Είναι απαραίτητη η ανάκτηση της εθνικής κυριαρχίας και αξιοπρέπειας των Ελλήνων. Δεν υπάρχει καιρός για διάσπαση του κοινωνικού κράτους. Δεν είναι δυνατόν να έχεις δουλειά κι επειδή σε μεταφέρουν να διαλύεις την κοινωνία.
Ο υφυπουργός Άμυνας, Αλκιβιάδης Στεφανής, εξερράγη από την επίθεση που του έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ για τα πτυχία του. Μαθαίνω ότι είναι καλός αξιωματικός και καλός άνθρωπος. Αλλά η αντιπολίτευση πρέπει να στοχεύει σε σοβαρά θέματα και όχι να γίνεται πόλεμος του στυλ «που πήρες το πτυχίο σου αγράμματε;». Η πατρίδα μας κινδυνεύει και μας χρειάζεται όλους!
Ευτυχώς που θα δούμε τον Τραμπ, δεν ξέρουμε πως θα είναι ο επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ. Χρειάζεται να τα έχουμε καλά με τους ενοίκους του Λευκού Οίκου. Ας είμαστε προσαρμοσμένοι στις διεθνείς συνθήκες και καταστάσεις. Να είμαστε προσεκτικοί με τα ανοίγματα προς την Χώρα του Μεταξιού. Έχετε σκεφτεί πόσο συκοφαντημένος είναι ο ελληνικός λαός από τους ηγέτες του;
Πόσες φορές αυτοί οι γερμανόδουλοι φιλοευρωπαϊστές σας έχουν χαρακτηρίσει ακραίους, γραφικούς, εξτρεμιστές, επειδή διαφωνούσατε με τα αλλεπάλληλα «ΝΑΙ»; Αυτοί δολοφονούσαν εν ψυχρώ ψηφίζοντας εγκλήματα κατά του ελληνικού λαού. Όποιος ήταν αντίθετος στην γερμανική δημοσιονομική πειθαρχία του έγραφαν “λαϊκιστής, ανεπιθύμητος” στο κούτελο, όπως σημάδευαν με αριθμούς οι Ναζί τους Εβραίους.
Οι τηλεοπτικοί σταθμοί πρωταγωνίστησαν στην πλύση εγκεφάλου και την αποθέωση της ελίτ, της διαπλοκής. Επιδιώκουν μια μικρότερη πολυπολιτισμική Ελλάδα. Να αναγνωρίσουμε την συνύπαρξη με αλλόθρησκους μετανάστες και να γίνουμε μειοψηφία στην χώρα μας. Με το μνημόνιο χάσαμε την εθνική μας κυριαρχία και ισοπεδωθήκαμε.
Καταστροφές παντού, διαλυμένα νοσοκομεία, σχολεία και υποδομές με αποτέλεσμα την εξασθενημένη άμυνα της Ελλάδας. Οι ‘Ρεπούσηδες’ έκαναν πογκρόμ υπέρ των Γερμανών και των Τούρκων, μας γύρισαν στον Μεσαίωνα, «βουλγαροποίησαν» το βιοτικό επίπεδο του Έλληνα. Το ερώτημα είναι ποια κυβέρνηση έδινε το καλύτερο αντίδωρο. Δέκα οικογένειες κάνουν κομάντο. Στα χρόνια του μνημονίου άλλαξε ένα πούλμαν με πρωθυπουργούς και υπουργούς που συναγωνίστηκαν ο ένας τον άλλον σε δουλοπρέπεια.
Στις ΗΠΑ υποστηρίζουν ότι θα ξαναβγεί ο Τραμπ, γιατί κοιτάει την οικονομία, θέλει να επιστρέψουν οι Αμερικανοί στρατιώτες και χαρακτηρίζει τον Μπάιντεν ως διεφθαρμένο εξαιτίας του γιου του. Οι Δημοκρατικοί είναι αδύνατον να τον διώξουν από τον Λευκό Οίκο, εκτός κι αν παραιτηθεί ο ίδιος».


fonaklas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου