Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019

Τα Γιάννενα σε γιορτινούς ρυθμούς.. Φωταγωγήθηκε η πλατεία και το Χριστουγεννιάτικο δέντροΜε την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου και της κεντρικής πλατείας τα Ιωάννινα μπαίνουν και επίσημα σε εορταστικούς ρυθμούς.Το πρόγραμμα άνοιξε με την πανηγυρική εκδήλωση, σε μία ασφυκτικά γεμάτη από κόσμο πλατεία, πλημμυρισμένη από φως και μουσικές και με τις ευχές το μήνυμα των Χριστουγέννων, μήνυμα ελπίδας, να μείνει ζωντανό.

Με τον φετινό εορταστικό στολισμό επιχειρείται να δοθεί ενιαίος χαρακτήρας στα πιο κεντρικά και επισκέψιμα σημεία των Ιωαννίνων, όπως είναι η κεντρική πλατεία, το εμπορικό κέντρο, το ιστορικό κέντρο και η παραλίμνιος. 
Παράλληλα όλο το διάστημα των εορτών και μέχρι τις αρχές του νέου έτους, το Πνευματικό Κέντρο θα κινείται σε ρυθμούς εορτών με καθημερινές εκδηλώσεις, προβολές ταινιών, θεατρικά δρώμενα, μουσικές παραστάσεις, με δωρεάν είσοδο για το κοινό.Το έναυσμα για την φωταγώγηση της πλατείας και του Χριστουγεννιάτικου δέντρου έδωσε ο δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ.

«Βρισκόμαστε στην έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων. Τα Γιάννενα, η πόλη μας, φοράει τα γιορτινά της και ετοιμάζεται να υποδεχθεί τα Χριστούγεννα, την ομορφότερη γιορτή του χρόνου και τον ερχομό του νέου έτους.

Ετοιμάζεται να υποδεχθεί και χιλιάδες επισκέπτες που θέλουμε να φύγουν με τις καλύτερες εντυπώσεις.Ξέρουμε ότι μπορούμε καλύτερα και υποσχόμαστε ότι αυτό θα γίνει του χρόνου και τα επόμενα χρόνια.Τις επόμενες ημέρες θα ξεδιπλωθεί ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους.

Οι δρόμοι θα γεμίσουν με μουσικές.

Και μεις χρειάζεται να βάλουμε την καλή μας διάθεση για να κρατήσουμε στις καρδιές μας το μήνυμα των Χριστουγέννων.

Το μήνυμα της ελπίδας!

Εύχομαι σε όλους καλές γιορτές. Και όλοι μαζί ενωμένοι, με συνεργασία και δουλειά να πάμε τα Γιάννενα πιο ψηλά. Θα τα καταφέρουμε», τόνισε στον χαιρετισμό του.Το κέντρο της πόλης από νωρίς γέμισε από εικόνες και μουσικές που προβαλλόταν από προτζέκτορα.

Το στολισμένο τρενάκι μετατράπηκε σε Χριστουγεννιάτικο εργαστήρι για τα παιδιά της πόλης.

Η παιδική χορωδία αλλά και η Φιλαρμονική του Δήμου έβαλαν τις δικές τους μουσικές πινελιές στη βραδιά που ολοκληρώθηκε με την συναυλία της Αντιγόνης Κατσούρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου