Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019

Μας πούλησαν οι Ιταλοί – Η ιταλική φρεγάτα συμμετέχει στην τουρκική «Ασπίδα της Μεσογείου»Οι Ιταλοί στη Λιβύη στηρίζουν τους ισλαμιστές της Τρίπολης. Στην κυπριακή ΑΟΖ εξαιτίας της δειλίας τους αποθρασύνθηκε ο Ερντογάν. Υπονομεύουν και το έργο του EastMed και τάσσονται....υπέρ της συνδιαχείρισης με τους Τούρκους.Δεν τα κάνουν τώρα. Εδώ και δύο χρόνια έχουν αυτή τη στάση.
Αυτά δεν ήταν ενδείξεις. Ήταν ισχυρές αποδείξεις ότι οι «μακαρονάδες» παίζουν διπλό παιχνίδι με τους Τούρκους.

Ή μάλλον παίζουν με τους Τούρκους και κοροϊδεύουν εμάς.
Η ιταλική φρεγάτα που υποτίθεται θα περιπολούσε στην κυπριακή ΑΟΖ ξέρετε τι κάνει;
Συμμετέχει στην τουρκική ναυτική άσκηση «Ασπίδα της Μεσογείου».
Η οποία δεν είναι άσκηση, είναι στην πραγματικότητα στρατιωτική επιχείριση, όπως και η «Ασπίδα του Ευφράτη», όπως ονόμασαν οι Τούρκοι την πρώτη εισβολή τους στη βόρεια Συρία.
Η συμμετοχή της ιταλικής φρεγάτας στην «Ασπίδα της Μεσογείου» συνιστά εχθρική ενέργεια κατά της Ελλάδας.
Οι σημερινοί κυβερνώντες να διαβάσουν στον ακόλουθο σύνδεσμο τι σημαίνει «Ασπίδα της Μεσογείου», τα έχουμε γράψει από τις 3 Μαΐου 2017.
Διαβάστε επίσης ΕΔΩ τι έλεγε Ιταλός «ειδικός» σε εκδήλωση του ΕΛΙΑΜΕΠ πριν λίγο καιρό, όταν πρότεινε «συνδιαχείριση» με τους Τούρκους.


EHA News@eha_news


| #Turkey's TCG GAZİANTEP frigate conducted joint drills with #Italy's ITS MARTINENGO frigate in the East #Mediterranean as part of the "Mediterranean Shield" exercise


25
8:32 μ.μ. - 14 Δεκ 2019
Πληροφορίες και απόρρητο για τις Διαφημίσεις του Twitter
Δείτε άλλα Tweet του χρήστη EHA News
Έγραψε χαρακτηριστικά και το «Militaire»:
«Εμείς περιμένουμε ιταλική φρεγάτα για να περιπολεί στη περιοχή της νοτιοανατολικής Μεσογείου, αλλά προς το παρόν οι Ιταλοί κάνουν ασκήσεις με το τουρκικό ναυτικό και μάλιστα με πλοία που συμμετέχουν στην τουρκική «Ασπίδα της Μεσογείου»!

»Το βίντεο δείχνει τη συνεργασία της τουρκικής φρεγάτας GAZIZNTEP με την ιταλική φρεγάτα MARTINENGO».tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου