Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019

ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ! Αλβανοι κατέβασαν την ελληνική και ανέβασαν την Αλβανική – Άφαντες οι Αρχές [ΦΩΤΟ]



Σε μια ακόμη προκλητική ενέργεια β προχώρησαν Αλβανοί… «οικονομικοί μετανάστες» στη Θεσπρωτία όπου κατέβασαν την ελληνική σημαία και επιχειρώντας να βάλουν στη θέση της την αλβανική.


Οι Αλβανοί έχουν αναρτήσει στο Facebook φωτογραφίες όπου προσπαθούν να κατεβάσουν την ελληνική σημαία από ένα ιστορικό μνημείο και να τοποθετήσουν την αλβανική.

Μάλιστα αναφέρουν ότι είναι «ακτιβιστές» της «Συμμαχίας Κούκεζι» βγάζουν την ελληνική σημαία και τοποθετούν την εθνική σημαία στη ‘τσαμουριά’, κοντά στα γραφεία της Χρυσής Αυγής… (για να δείξουν ότι δεν φοβούνται…).
Πρόκειται περί ευθείας πρόκλησης και όλοι αναρωτιούνται τι κάνουν οι Αρχές αφήνοντας Αλβανούς εξτρεμιστές να συμπεριφέρονται σε ένα ξένο κράτος σαν το σπίτι τους.


Πρόκειται αναμφισβήτητα για προσπάθεια δημιουργίας κλίματος εναντίον της Ελλάδας που επιχειρούν να δημιουργήσουν με κάθε τρόπο οι ανιστόρητοι Τσάμηδες, οι οποίοι συμμετέχουν στην κυβέρνηση του πρωθυπουργού, Έντι Ράμα και κάνουν λόγο για υποτιθέμενες περιουσίες σε χωριά που βρίσκονται στο νομό Θεσπρωτίας.
Να σημειωθεί εδώ και για λόγους ερμηνείας της αλβανικής πρόκλησης ότι η ελληνική εθνική μειονότητα της Βορείου Ηπείρου έχει κάθε δικαίωμα ανάρτησης της ελληνικής σημαίας στα μειονοτικά χωριά καθώς πρόκειται για νόμιμο δικαίωμα που απορρέει από την σχετική συνθήκη παραχώρησης της Βορείου Ηπείρου στην Αλβανία.


fonaklas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου